Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Hnědnou mi blizny a rád bych věděl proč?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
gee-tekk
Nový Člen

Karma uživatele gee-tekk - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Mám květky 40 dní v květu nejdříve (asi 30 dní) jsem svítil 12/12 (sv./tma) a pak jsem přepnul na 10/12.Měl jsem tam i "hermana",kterej mi to trochu "zprcal"(trhal jsem mu květy,ale asi tak 10 jsem jich nestihl) ,ale před 14dny jsem ho vyhodil je možné že by blizny(možná oprc) začli hnědnout vlivem "oprc" až teď nebo je to tím že už dozrávají paldy? TOHO HERMANA JSEM DOST HLÍDAL TAK MI PŘIPADÁ BLBOST ŽE BY TO STIH TOLIK "OPRC". DOZRÁVÁ TO NEBO NE?!Mám kyti ORANGE BUD a 2 kyti "no name"-vlastní výpěst. PŘEDEM DÍKY

Old Post 20-05-2002 v 10:15 AM
gee-tekk je offline   Profil uživatele gee-tekk   Find more posts by gee-tekk   Foto galerie člena gee-tekk   Click here to Send gee-tekk a Private Message   Add gee-tekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

zraje to Příspěvek č. 2

Jo, zraje Ti to. Vypadá to na sklizeň. Teď jde jen o to, jestli jsou palice nalitý a vopravdu to zraje a nebo jestli to jen nevadne. pošli foto nebo bližší popis.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 20-05-2002 v 10:32 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Je to zcela normalni. Po i kratke dobe zacne cast palic hnednout. Postupne a pomalinku. Mam shivu na kvetu necely mesic a uz taky ma par chloupku hnedych. Avsak i oprcanim to muze byt. Mozna. Ale urcite dozravanim... uzij si za chvili sklizen...

Old Post 20-05-2002 v 12:41 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUT
Stálý Člen

Karma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% Pěstitelská

Obecné Zrání Příspěvek č. 4

to gee-tek:
Po voprcání blizny zhnědnou do max 2dnů, jde tedy o rychlý proces. Jesli kytku přeliješ nebo jí jinak ublížíš reakce je většinou taky rychlá. Zráním palic hnědnou blizny postupně, dlouhodobý proces řádově týdny.

Tip:
Jestli chceš zvýšit výnos palic, tak aplikuj světelnej šok. Nejdřív 11h světlo + 1h tma + 12h světlo, tak 2-3dny tím vyrostou nový nezubatý listy v palicích, který bývají zpravidla hustě pryskyřičný :smile: a kytka se celkově rozjede, odzkoušeno , pak cca 2 tejdny klasika 12/12 a na konec 11h tma + 1h světlo + 12h tma, tak 2-3dny tím se docílí max. mn. pryskyřice na kytce overgrow

Hodně štěstí

[Edited by mut on 28-05-2002 at 11:41 AM]

Old Post 20-05-2002 v 15:42 PM
MUT je offline   Profil uživatele MUT   Find more posts by MUT   Foto galerie člena MUT   Click here to Send MUT a Private Message   Add MUT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MUT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gee-tekk
Nový Člen

Díky všem Příspěvek č. 5

Moc vám děkuju za odpovědi a doufám že mě ten můj "paličák" nezklame (je to můj první "indoor").Budu se snažit dodat i fotečky před sklizní (sklizeň cca. 15.6.). SHIVA ať vás provází..........shankar.

Old Post 23-05-2002 v 09:41 AM
gee-tekk je offline   Profil uživatele gee-tekk   Find more posts by gee-tekk   Foto galerie člena gee-tekk   Click here to Send gee-tekk a Private Message   Add gee-tekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gee-tekk
Nový Člen

to MUT Příspěvek č. 6

Díky za tip!!!A nevadilo by ten světelnej šok 11h světlo+2h tma+11h světlo mám totiž teď časovač jen na 24h(není digitální).Předem díky

Old Post 23-05-2002 v 09:45 AM
hydrantek
Stálý Člen

Karma uživatele hydrantek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

To Ge-tekk
Nechapu! Na mechanickym casovaci si prece muzes nastavit 11 + 1 + 11 + 1 To je dohromady 24. TAk v cem je problem. Jak tam chces nastavit 11 + 2 + 11 + 2?

Kde bil debyl dyz tu nebil?

Old Post 25-05-2002 v 21:12 PM
hydrantek je offline   Profil uživatele hydrantek   Find more posts by hydrantek   Foto galerie člena hydrantek   Click here to Send hydrantek a Private Message   Add hydrantek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUT
Stálý Člen

Karma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% Pěstitelská

Upozornění 11+1+12 Příspěvek č. 8

to gee-tekk: sorry přepsal sem se, samo že sem myslel, 11+1+12=24. V původním příspěvku sem to už opravil ,čus

Old Post 28-05-2002 v 10:40 AM
MUT je offline   Profil uživatele MUT   Find more posts by MUT   Foto galerie člena MUT   Click here to Send MUT a Private Message   Add MUT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MUT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás