Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Oficiální popis:
Velký vítěz poháru pohárů, Cannabis Cupu 1996 v časopise High Times. Ze semen Vám vyrostou rostliny, které jsou fantastické jak vhledem, tak účinkem. Není žádným překvapením, když zjistíte, že White Russian je křížencem známé AK 47 a stejně tak známé White Widow. Jelikož je to naše nejvíc skunková odrůda, očekávejte kompaktní vrcholky s několika lístky kompletně pokrytými krystalky pryskyřice a rostlinu která je dost silně cítit v průběhu květu. Kvalita je ale fantastická. Vypěstujte si ji a poznáte sami!
Pořídil jsem 5 kusů řízku.Po měsíci růstu ve skleníku jsem z toho nařezal 53 kousků řízků
Wow, to je ale prales, sem zvedav na tvé šišky a výnos, sám mám už 2 sezony s WR zasebou, ted jsem ji dokonce zkusil dát OUT a daří se jí i tam, docela odolná je proti plísni. At se daří.
- kousky nejníže pod lampou ( cca 50 cm ) žloutnou( zejména velké listy.Rostliny po obvodě krásně sytě zelené) zvedám lampu výše a ventilator ( ofuck) na ně)
- prolévám (čistou vodou + enzym + ) po dvou zálivkách s hnojkou
Mas to krasny, paradne vyplneny a pekny salamy. Dalsi kdo vyuziva oudooru jako prilezitostni moznosti jak ziskat necekane mnozstvi klonu.
Potes nas fotkama bez sody, pozdejc ukaz neco suchyho a napis vynos, a taky si nezapomen uzurpovat misto v galerii indoor odrud! Vzhuru k pristim tydnum plnym demence v duchu White Russian
"Cannabis will take you through times with no money,
much better than
money will take you through times with no cannabis"