Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojte growerky aj growery,,je lepšie nechat rastlinu na balkone(má už šišky,ale malé),vonku je stále škaredo ,stále prší,je zima,,,,alebo ju mám dat do bytu k oknu???HELP ME PLEASE!!!!
No to zalezi podla toho kde byvas a od teploty. U nas to nie je take kriticke a byva aspon 7 C aj v noci takze sa da este nieco poriesit....Ale pokial nemas moc zimu nemusis stahovat......Moze to byt pre kytku stresujuce ked ju budes dava z bytu kde je 20C von na 10 C ...Ale podla mna kludne nechat vonku....
tak to asi nechám von,,ale balkon nemám celkom prikrytý,iba zhora,,nevadí jej tolko vody??stále prší,,ale rastlinka vyzerá zdravá,,potom dodám aj fotky,,je to nová odroda SHIVA FLASH,mámju od kámoša holandana z VENLA,,ked sme ju minulého roku unho chutnali tak je to presne taká akú som vždy chcel,,jeden šlok-maximálny smiech,super nálada ,je to taký speed,žiaden útlm,,škoda,že mám z nej iba jednu,tú na balkone,,ostatné my ujebali nejaké hnusné hovadá,a neboli ani zrelé.no ked je niekto hovado tak mu treba.chlapci dík Vám za všetky rady.GANJAZDAR.
nech je venku zatim...az bude tak -5 tak dovnitř s nimi..
"Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right.
Singin´: "Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right!"....malo pěkná písníička.jo bob marley to byl nekdo!!!peace
Původní příspěvek od malyfida nech je venku zatim...az bude tak -5 tak dovnitř s nimi..
hh chlape -5 ty si dobry blazen, todle bych svojim kyti nikdy neudelal, takovou vrazdu na to je mam moc rad.. sice sem slysel, ze kdyz kytka prejde trochu mrazem, tak ma o sebe ztrach, zacne produkovat vice aktivnich latek, aby se zachranila a tim se zlepsi o neco kvalita.. je to podle me relativni.. a kazdy se o ne stara jinak ..
hoj
Oujes® Škola Forever
Vidím že ty si víc v piči než já,
a přitom ja sem úplně v piči