Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko, ve sklepě jsem našel starý úchyty na zářivky 2x20W, problém je, že tam něco odešlo a nevim co. Když to zapojim tak v tom bzučí a při odpojení to dalo zpětnou ránu (celkem dost velkou, naštěstí kabel dopad do šroubků a ne na mě =) ... potřebuju help jak prozkoušet co je v prdeli ... a je to starší tesla ... zářivka se nesnaží ani nastartovat
jo a sry, jestli podobný téma tu někde je, ale tohle se mi docela blbě hledalo a nenašel jsem
podla mna by to mohol by tiez ten starter,skus ho vymenit
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
trubici mám už jen jednu, u jedný se uvolnil kontakt, tak z toho utekl ten vnitřní plyn nebo co tam je, startér jsem tam dával z jiný, funkční 25-80W a nic, když jsem tam dal ten startér, tak to nevrčelo nic ... jinak nevim co mám proměřit a jak, já to skočim do sklepa vyfotit .)
čus tak podle těch fotek toho moc poznat nejde ale zkusil jsem to zakresli kde bych to asi změřil..napětí před a za tlumivkou ..překontrolovat dráty trubice se dají změřit okruhovkou nebo ohmmetrem a mělo by to fakat..