Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » hnojivo+cas
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
huck
Host

Chemie Příspěvek č. 1

cafte chcel by somsa spytat kedy je najlepsie zacat hnojit, aby to rastlinkam neublizilo, myslim ako maju byt stare, a potom by ma este zaujimalo cim moze byt sposobene hnednutie a schnutie listkov na mladych rastlinkach, myslim, ze ph je v pohode a aj svetlo tak neviem. To hnednutie je skoro ako plesen ale neviem a je to len na niekolkych rastlinkach pomaly to striham kde tto je postihnute, ale rad by som to vyriesil nejak celkovo . Inak hnednu aj celkom male prave vyrastene listky.. .. dik ..

Old Post 23-03-2001 v 12:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 2

Hnojit můžeš tak od 3tejdnů, začni radši s menší koncentrací a postupně zvyšuj.
To hnědnutí může být způsobeno například tím že to moc zalejváš a nebo že to vůbec nehnojíš - že ty listy žloutnou a hnědnou.
Napiš víc jak často zalejváš jaký máš světlo atd.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 23-03-2001 v 18:49 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laky
Stálý Člen

Karma uživatele laky - 78% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 3

Hucku, podle mě to máš přelitý, tak zkus 2 dny to nechat proschnout a pak zalívat třeba míň často, stačí tak jednou za dva dny. K tomu hnojení, já začínám hnojit rostlinky už, když jsou třeba tejden starý, jenom si je potřeba dávat pozor na fosfor, mám zkušenost, že dusíkem se kytky dají přehnojit jen ztěží. Takže malý kytky hnojit, ALE S MÍROU a hnojivem s nižším obsahem fosforu.

laky

Old Post 26-03-2001 v 09:27 AM
laky je offline   Profil uživatele laky   Find more posts by laky   Foto galerie člena laky   Click here to Send laky a Private Message   Add laky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ziggy
Stálý Člen

Karma uživatele Ziggy - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

laky, tve zkusenosti jsou zajimave,
ale obvykle se v pestitelskych priruckach doctes
uplny opak, tedy ze toxifikovat se puda da obvykle
nejsnaze Dusikem. P a K az zas tak moc nebezpecny nejsou,
co se prehnojeni tyka.

Old Post 26-03-2001 v 12:23 PM
Ziggy je offline   Profil uživatele Ziggy   Find more posts by Ziggy   Foto galerie člena Ziggy   Click here to Send Ziggy a Private Message   Add Ziggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laky
Stálý Člen

Karma uživatele laky - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

tak sorry, jestli jsem kydl píčovinu, žádnou pěstitelskou příručku jsem totiž nečet, ale dělám to přesně tak, jak jsem napsal a myslím, že to tak funguje - nikdy jsem kytku nepřehnojil.

laky

Old Post 27-03-2001 v 08:53 AM
laky je offline   Profil uživatele laky   Find more posts by laky   Foto galerie člena laky   Click here to Send laky a Private Message   Add laky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-09-2007 - OBM hnojivo - 16 odpovědí
25-04-2005 - Hnojivo s thc - 4 odpovědí
13-09-2003 - hnojiva CellMax - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás