Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuju letos 1. rokem a kytky od začátku neměli ofuk...
Teď ke konci květu se větve,na kterých už jsou větší palice dost ohejbaj postupně směrem k zemi..když pak třeba omylem nějak o větev zavadim a ohnu ji tak už tak zůstane jako kdyby neměla sílu se narovnat..už jsem kvůli tomu musel sklidit větší palice ..Potřeboval bych nějakou radu jak větve,co se začínaj ohejbat nějak narovnat..zkoušel jsem už různý přivazování atp. ale nic nepomohlo ..děkuju za rady..
Bud to privaz poctiveji, treba ke stenam skrine nebo k silnejsim vetvim.
A pokud nemas k cemu to privazat, tak pouzij spejle, ktery treba privazes po delce vetve. NEvim jak mas vysoky kytky.
mnel sem mali stonky a zohybalo se mi to psal mi borec ze k tom mam dat vetrak a ta kitka si mysli ze je to větr a zesiluji se tom větve a stonek takze to funguje vyzkouseno