Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tohle jsou jejich stejně starý sestříčky.
růst 40 dnů
květ 10 dnů
model: mazar
lampa: osram HPS 600W planta-T
drip systém + květníky s kokosem
hnojivo: 3-složkový advanced hydroponics
zalívání: 6x denně
[Edited by breeder on 30-04-2001 at 10:21 AM]
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
poslední aktuální fota
stáří 249 dní
- bonsai najednou začala strašně žloutnout a osychat
a v kořenech bonsaie jsem našel takový bílo průhledný mikro broučky (červeně označený),
tak jsem to neriskoval a bonsai šla do kontejneru
- jsou tak malý, že se strašně špatně fotí
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Zdar, škoda, že jsi ty bonsaie zlikvidoval. Ten "brouček" vypadá jako chvostoskok a jde dobře zlikvidovat Fastem-K nebo Agrionem Delta. Sem tam se tyhle potvůrky objevují i na normálních pokojových kytkách a vidíš je i na povrchu substrátu. Jinak mi připadá, že kdybys ostříhal kořenovej bal a kytky přesadil, tak by se možná ještě zmátořily.
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...