Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řeším teďka otázku, jak silné spektrum ultrafialového záření je nejvhodnější použít pro můj první grow pod HPS 250W a chtěl bych znát i váš názor zkušenějších growerů... proto sem založil i anketu. Samozřejmě sem piště i vaše názory a zkušenosti. Něco tady na groweru je o UVB, to mám samozřejmě přečtené ale nezjistil jsem z toho jak silnou vatáž a jak intenzivní UVB je vlastně nejvhodnější použít...
Ahoj no tak ja nevim, ja sam UVB pouzivam a na kytky to ma vliv to jsem zjistil, jde o to jaky. Treba plha psal ze pouziti UVB je blbost, tak nevim. Kazdopadne ja pouzivam zarivku, ktera ma skoro vsechen vykon ve frekvencich UVB, kdezto tyhle reptiglo maji neco kolem 5% jesi se nemejlim, a zbytek sspektra je naprd?
Cili moje rada by byla dat tam to nejsilnejsi co muzes. Budu sledovat.
citace:
Původní příspěvek od GrowManiac hoj papoušku a smím se zeptat co to používáš za zářivku, a jakej to má teda podle tebe vliv na kytky?
No tak to je na tom prave to nejvtipnejsi- ja tim kytku dvakrat spalil, cili to melo spis negativni vliv-mensi palice(zakrneni) cili neporadim. A kdyby si nahodou nevedel o tehlech tematech tak ti je sem dam: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4077
hoj papoušku a smím se zeptat co to používáš za zářivku, a jakej to má teda podle tebe vliv na kytky? Já jen abych věděl jestli to má teda úbec cenu, abych zbytečně nepřisvicoval... nečím co nebude mít nějakej efekt či vliv na kytky. A spíš chci ještě slyšet názory ostatních growerů, abych si udělal objektivní názor... má ještě někdo nějaký zkušenosti bo cenné informace, pls? Thx all