Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všichni,
Mám takovej menší dotaz: mám hlavni odtak ze střine napojit na termostat, aby se tam udržovala stejna teplota cca 25°C. Nebo to mam napojit na časoví spínač který by mě spínal každých 10min a běžel by 4min, aby se tam kompletne obmenil vzduch a zase se vypnul.
Co myslite že je lepší.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Proč nonstop?? to by tam byla moc velka zyma... by si připadali jak na motorce:-D ja mam jeste vnitrni ofuk (klipsnak promer 35cm) a je to 250w skrin 60x60cm.
Nonstop kvůli výměně dýchacích plynů. Více je v tomhle vždycky lépe. A na nějakých 30 výměn za hodinu, co je v FAQ, se ani nedívej. BTW stejně tam +-25°C budeš mít i při nonstop větrání
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.