Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak je vidět podle názvu, tak jedu první rok. substrát je míchaný podle toho co dům dal. katičku mám už bohužel jenom jednu ale dělá mi radost :-) hnojivo bylo na růst krystalon protože opravdu nebyly finance ale na květ už jedu plagron a po něm to jede fakt dost do palic a to je jedině dobře, že? jinak předchozí fota jsou pořízena při druhém hnojení. fotky připojim jenom co to bude možné.
foťák jsem s sebou nebral pokaždé takže tady je další várka fotek které jsou až z 29.8. a k mému milému překvapení už se květ ukázal :-D takže tady zatim nehnojeno (na květ)
tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1214 jsem se dočetl že to pomůže a pak to jde víc do palic... jisty somzřejmě nejsou pryč všechny ale jenom ty velké... a taky to víc prosvítí slunce... a na ty gramy sem se zeptal jenom pro informaci, zajímá mě kolik toho bude...
na moc G bych to neviděl (cca 15g - a to když to necháš tak do konce října) ale radost z toho určitě budeš mít, jen vzdycky mrzí (aspoň u mě) že jsem toho nezasadil víc
Listy netrhat je to zasobarna zivin pro palice!!!Takovouhle rostlinku ti slunicko prosviti jako nic.Diky fotosynteze ktera probiha v listu se ziviny pro kvet tak dulezite dostavaji do vyhonku nad timto listem.Kdyz odstranis tento velky list tak ti zarucene vyrasi nove v palicich a to snad nechces,nebo jo?Budes to met ridke a same listi ver mi.