Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po nejakej dobe som tu opät s uplne novou skrinou a aj ked sa mi od shivi nechce chce to nejaku zmenu a myslim ze to bude tiez velmi zaujimavy model,no kedze na shivu nedam dopustit pre jej vzdy prekvapive ucinky budem mat par kuskou aj z nej.
Setup:
Skrina-180x100x100,obalena diamantovou foliou do vysky 120cm a ostatok je bielo cierna folia.
Svetlo- SHPS nurturlite 400W + 220w nlite blue na rast
Ventilacia:Odtah- 200 m3
Pritah- 95 m3+pasivne otvory
Stolovy ventilator na ofuk kytiek
Zvlhcovacka- SPS 808 (pomer cena/ kvalita su myslim uplne v pohodke)
Substrat- Plagron royality mix
Kvetinace. 11x 5L
Klony-7x hashberry, 4x shiva shanti1
Myslim ze obkecane je to dost a tak dam este nejake foto pre predstavu(konstrukcia komplet kupena v Baumaxe cca 500sk)
nevím jestli je u vás pěstování konopí legální, ale nepřijde mi úplně rozumný se takhle fotit. pokud teda nechceš, aby si na tobě nějakej moula, co si dopočítá tvůj ksicht udělal frčku.
tvoj kamos by mi mohol tiez prist pomoct z growom lebo sam to uz nestiham
ale k teme:
nebude ti folia ktora je "napnuta" na konstrukcii drncat a vydavat rozne zvuky vplyvom turbulencii vzduchu? V malej izbe to docela narobi rachot.
zdar! "...Skrina-180x100x100,..." tento údaj je fakt? podle fotek to teda nevypadá na čtvercovou základnu.. a pokud je výška 180 tak v poměru musí kámoš měřit dost přes dva metry..
Zatial to bolo pustene len skusobne ,divne zvuky ani nie ,co ma viac stve je teplota.Ked ju zapnes tak vyleti v skrini presne o desat stupnou viac nez je v izbe,cize musim im svietit v noci ked je chladnejsie.No zatial su v druhej pestiarni pod 220w nlite,takze upravy su v stadiu riesenia
AKTUALIZACIA:
Po prvom tyzdni to vyzera takto 4xshiva 4x hashberry nakolko 1 hashberry chcipla a dve som nechal racej zakorenovat este. Tie vecsie su shivi pretoze sa po prepnuti skoro vobec nevytiahnu a ako som bludil tu po groweri tak hashberry sa pak vytiahne este docela dost .Tu je este nejake foto ,nie moc kvalitne .Na buduce uz bude foto lepsie a hlavne viac.
tie foto su z 27.9 a teraz tu mam tie dnesne,ako som predpokladal hahberry dorastli tie shivi a ich velkost je po 12 tich dnoch kvetu o 5-10 cm mensia co sa casom este vyrovna ak ich tie potvori aj neprerastu takze foto č1 hashberry č2 setky pokope pak pod lampou a nakonec detail palicky hashberry