Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatim jsem toto kviti ničim nehnojil, mam to z řizku od kamose.Udelal jsem chybu, ze jsem otrhal vetsi listky jak mi to kamos poradil, ale tady jsem se dozvedel ze je to na p..u!! uz asi 10dni kvete a pomalu se zbarvuji kvety do fialova. zatim to je vse zase tady hodim nejake new fotecky zatim cus
zdarec minuly tyden jsem zacal hnojit alga bloom, (pozde) ale doufam ze bude nejaka zmena v palickach, pocasi se moc nevivedlo
pocitam ze tak do mesice budu moct sklizet. jeste brzo pripojim foto!!!zatim zhul
Ahoj, zase sem se tady po nejake dobe ukazal. zatim mam kytici porat v zemi, zalezi jenom na pocasi jak se bude vyvijet.ve stredu to bude 4 hnojeni na kvet (algabloom), pak to zavrsim finalesolution a uvidime co to udela.ale uz vypada opravdu skvele!!!posudte sami.