Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny zkusene growery, prosim o pomoc s teplotou v boxu...
Nemuzu se dostat pod teplotu 33 stupnu. kytky se uz tyden nehnuly ani o kousek a zda se mi spis ze nejak uvadaji.Mozna je chyba jeste nekde ale hlavne mi jde o tu teplotu. Zatim jsou v hline (lightmix) ale chtel bych do te skrine dat hydro, ale s takovou teplotou bych z nutricniho roztoku udelal idealni prostredi pro vsechnu havet. Dole jsem naznacil svoji skrin, jakoukoliv radu velice ocenim, moc dekuji
Rozmery homeboxu 100X100X200
400W lampa
stit A WING
odtah Ufo 230m3/hod
2 ventilator klipsnovy mezi kytkama a lampou
zvlhcovacka nebler 3 membrany.
myslim ze tech 230m3/hod je na 400w moc malo :/ ... mel by jsi tam dat aspon 2x tolik .... to by melo pomoct ale zase jakou teplotu mas tam odkud to saje vzduch ta skrin ?
v mistnosti kde je bedna je 25 stupnu... bedna ohriva i mistnost.... jete zkusim dat odtahy primo do okna aby se to nevracelo do mistnosti, pak asi poridim jeste jeden vetrak, jeste by to mohla vyresit cooltube, ale to bych mel a-winga k nicemu
a mohlo by pomoci, kdybych nejakym slabsim ventilatorem nasaval venkovni vzduch do bedny, a ufem ho odsaval primo ven? takze by se vzduch v mistnosti neochlazoval? jen nevim co udela slabsi aktivni pritah do bedny oproti silnejsimu odtahu.
no tak si napoj pritah rovnou z venku nejakou trubkou a odtah dej rovnou ven taky nejakou trubkou. a mas pres jaro,leto,podzim vyreseno, pak budes muset stejne tahat vzduch z baraku nebo jinak ohrivat. apropo VZT je zaklad dobryho hrowu, a spousta lidi ji podcenuje
diky za rady, jen se zeptam co je to za typ ventilatoru TD350, zkusim to s tim pritahem a uvidim co to udela. chtel bych tam stabilne drzet pri svetle kolem tech 25 stupnu, aby tam mohlo byt to hydro, vzduch budu tahat primo z venku a poustet take primo ven. Jen ve velkych paracich kdyz bude venku vic nez 25 stupnu tak nemam sanci mit mene v boxu..... no je to boj to vsechno mit v cajku
grilzy
no prekopat to asi budu muset ale ted jsem trosku vysatej financne .... ale tomuhle se nevyhnu....
myslis ze by na odtah poslouzil i tento? http://www.growshop.cz/katalog/deta...44777a8a5cdca32
s tim ze bych na pritah pouzil stavajici ufo?
diky moc