Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus všem Growerum. Po neůspěšném 1.indooru rozjíždím můj druhý.
Ke skříni:š.,v.,h.-40,76,32
světlo: Osram 70w Son-t
ventilace:2 pc větráky - 1. na ofuk kytky
2. odtah
stínidlo:zakoupený v Growshopu
hlína:koupená v obchodě pH:5-7
hnojiva:na růst: Plagron Alga Grow
na květ: Plagron Alga-Bloom
osazenstvo:jeden no-name #1model (Super Skunk)
jeden mrtě zhulující materiál no-name #2
zatím vyklíčilo semínko no-name#1
snad vyklíčí i #2
Fotky skříně dodám zítra.
Jet s dvouma semínkama skříň je docela odvaha.Bejt tebou,tak jich tam nacpu co nejvíc v malých květináčích a po přepnutí samce vyházim a samice přesadim do větších.Co když budou oba dva samci? Ztracenej čas a promrhaná elektřina.
No, ja bych to klidne risknul. Z mejch zkusenosti je kazda 5-10 kytka samec, tak to by musel mit opravdu dost smulu, aby oba byli samci. Navic, 70w nic neni zadna velka spotreba. A kdyz je poradne zastrihne, tak se mu pekne rozkosati.
Zdravím. Takže po noci už je na světě no-name#1. Opatrně jsem vytáhl z květináče semínko no-name#2 a konečně klíčí!!! Takže mám doufám jistý obě dvě kytičky. Poraďte mi nědo pls. Kdy mám začít hnojit na růst? Rovnou fotky kytky.
Neměl bych přehodit větráky? Když mám dole větrák na ofuk výbojky a kytky, nerozhání se mi tam moc horkej vzduch? neměl bych dát spíš aby odsával vzduch od výbojky a nahoře přítah? Odepište mi někdo alespoň na tohle. Nechci si to zmrvit.
čus. Tak jsem zapojil lepší trafo na ofuk rostlinek (přítah) a teplota se mi tim pádem zmenšila na 26-28°C ve dne a v noci musím ještě změřit. Jinak lampa je od kytek 15cm. Jsou dobré tyto podmínky?