Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim všechny growery a growerky Zrovna sem du dát fotky letošního venečku Lowrydera2...
Zasazeny byli 29.4. nebo 6.5.08 už přesně nevim kdy.. byli zasazeny do výsevního substrátu, později přesazeny do hlíny co sem našel na zahradě u hnoje.. jinak jsem je zahnojil jenom jednou plagronem bloom... první ochutnávka byla 6.7. a 19.7. jsem sklidil 2 kytky... tu poslední zastříhnul pan slimák, takže si rostla až asi do 5.8.08... mezitim jsem postupně utrhával záštipky... jo a rostli si v klasickym truhlíku.. a jedna v kelímku od jogurtu...
Naposledy upravil mladejzahradnik 13-08-2008 v 16:05 PM
next... jo a všimněte si u 3.fotky jak je ta druhá kytka okousaná od slimáků... vypadala fakt špatně, ale nakonec z ní vyrostli 3 větve a byla dost luxusní...
Naposledy upravil mladejzahradnik 13-08-2008 v 16:36 PM