Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky. Ano, vše je od Dutch Passion. Letos od nich mám Passion n.1 regular i fem, power plant reg., purple n.1 fem., khola reg., mexican sativa reg. a strawberry cough fem. a vypadá to zajímavě :-)
Jediné co mám navíc jsou klony a to je vše jack herer - viz galerie jack herer outdoor.
Skus mi pls trocha opisat ako ti "ide" Purple 1 , mam ju tento rok tiez a zatial to veru nevyzera bohvieako, mas s touto odrodou nejake skusenosti z minulosti ? , popripade ake to je fajcenie, vynos, ako "zapina" ................ proste vsetko co vies :-)))))
Hele, jedu to letos první rok. Měl by to být potomek afganu se slušným výnosem, ale procento THC by nemělo být nic závratného, což by měla vyrovnávat chuť a vzhled této odrůdy. U mě to zatím vypadá opravdu skvěle, ale uvidíme, jaká bude koncovka :-) Zatím nekvete.