Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V dosledku mojej fatalnej neschopnosti zohnat semienka som musel ist na risk z jednou kvetinkou... A tymto by som vas chcel vyzvat ze kdo by mal na predaj nejake semienka tak nech sa ozve na PM. Dik. A spat ku growu...
Skrina: cca s40xh50xv60
Hnojka: Plagron Alga-Bloom
Svetko: na rast 2x 21Watt philips usporky....na kvet 3x21Watt
Hlina: Obycajna hlina s perlitom.
Ofuk: 12V PC vetrak napojeny na zdroj..
Ked to bude samica tak z nej urobim klony, a v tomto by som tiez potreboval potom poradit jak sa klonuje a jaky pripravok na to ale o tom potom.
Chlapci, žiadna bitka... porovnajte si penisy!!
Ako často zalievaš?? Tie zožltnuté listy otrhaj, po čase by samy odkvecli... Využi ten priestorík s väčším množstvom rastlinstva.. alebo klony,,,
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Nechaj hlinu aj preschnúť. Sucho na povrchu nutne neznamená že je suchá zem tak cca 5, 20, 1000 cm pod povrchom.... rastlina nemá pre koreň kyslík.... aspoň moja teória
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG