Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » nazdárek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
blablaplus
Nový Člen

Karma uživatele blablaplus - 0% Pěstitelská

Obecné nazdárek Příspěvek č. 1

tak jsem se konečně rozkýval se tady přihlásit.upřímě- sleduju to tady už delší dobu,ale přimělo mě k tomu až to že jsem se tady dočetl,že členové tady mezi sebou mění a kupujou řízky a tak..:-) pěstuju už celkem dlouho,ale poslední cca 3 roky,(co mě matka definitivně vyhodila ze skleníku) je to cosi bída:-(.např. letos mě z 16 sazeniček vyšlo 15 samcu a má trpělivost došla konce.bohužel neznám v okolí nikoho,kdo by dělal řízky,tak si říkám,že se tady třeba najde náká dobrá duše a na jaro mě náký řízek prodá.jinak v kouření nejsem žádný zelenáč-kouřím více méne od svích 16 let.to to kurva letí.no tak nevím jestli to tady někdo bude vubec čist,jestli jo tak dík za přečtení.-) kuřkám zdar!!

Old Post 06-08-2008 v 23:32 PM
blablaplus je offline   Profil uživatele blablaplus   Find more posts by blablaplus   Foto galerie člena blablaplus   Click here to Send blablaplus a Private Message   Add blablaplus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amuab
Stálý Člen

Karma uživatele Amuab - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

nevím jak moc bude takhle úspěšný...spíš hledej v části "Bazar" nebo tam napiš

destroy Babylon and come to Zion

Old Post 11-08-2008 v 08:29 AM
Amuab je offline   Profil uživatele Amuab   Find more posts by Amuab   Foto galerie člena Amuab   Click here to Send Amuab a Private Message   Add Amuab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blablaplus
Nový Člen

Příspěvek č. 3

no já už to letos vzdal,už je asi stejně pozde,myslím na příští rok

Old Post 11-08-2008 v 16:21 PM
blablaplus je offline   Profil uživatele blablaplus   Find more posts by blablaplus   Foto galerie člena blablaplus   Click here to Send blablaplus a Private Message   Add blablaplus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

Zdárec, nikdy neni pozdě.....

Old Post 11-08-2008 v 18:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blablaplus
Nový Člen

Příspěvek č. 5

tak by mě zajímalo,jestli jde kytku udržet při životě přes zimu,že bych zkusil na podzim udělat řízek.vydrží mě přes zimu např. v obýváku,nebo je náké vegetační období a kytka neporoste?nemyslím pod lampou.

Old Post 11-08-2008 v 22:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-02-2017 - Nazdar - 0 odpovědí
11-02-2017 - Zdareček - 0 odpovědí
09-02-2017 - Nazdárek - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás