Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vysial som par semienok ale nebolo dost casu pred maturami polievat a tak uschli. Malo by zmysel zasiat po 20. máji? Vtedy mam maturity.Predpestovavat doma nemozem. Za odpovede vopred dakujem.
Proc to nevysejes ted na nejakym miste, kde bys to nemusel tak casto zalejvat? A nerikej mi, ze ti priprava na maturitu zabere veskerej volnej cas. Nesmis to prehanet.
Nazdar chlapi mozno tu moj prispevok asi velmi nesadne ale hladal som nejaky aktualny thread a tak som to dal tu uz asi 7 dni mam semena v zakorenowacoch 3 su v tme a 2 na slnku je tam stale voda na to dohliadam ale nie a nie aby to vyslo semena su no name a ked som rozdrtil 2 semiacka tak to wyzeralo ze su uplne zdrave a klicek sa tlacil vonku no satle nic nevychadza neviete cim to moze byt poprosim o nejaku radu diky moc
oiro