Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poradte prosím s těmito problémy - nebo opravte mě jestli se pletu...
1řekl bych že je to nedostatek železa
2.podle mě to vypadá na přelití a le tu kytku sem rozhodně nepřelil
3. tohle nevím co by mohlo být-a tahle kytka vypadá obecně nějak chcíple
Pokud to nemas prelite tak:
1) Muze to byt spatne PH,zmer si PH a uprav ho.
2)Muze to byt presolena puda od hnojiv ale to by tam byly nekroticke skvrny,ale kdo vi,fotky nejsou dost ostre.Kazdopadne by pomohlo proliti substratu cistou a PH upravenou vodou (destovou nebo destilovanou) a vodu nechat odtect pryc ne jen do te misky pod kvetinacem ale uplne pryc.Na takovej kvetinacek by stacily 3-4 litry . Prvni pulku,nechat odtect a pak druhou a taky nechat odtect.Pak nechat substrat poradne proschnout.
3)Pokud pouzivas vodu z vodovodu tak by to mohlo byt i plne vodniho kamene (vapence).Opet by pomohlo proplachnuti destovkou s upravenym PH jak jsem psal v bode 2 .
kdyby to bylo železem tak by šlo na listech vidět že jsou žilky jasně zelenější proti zbytku rostliny..přikláním se k přelití,moc velké vzdušné vlhkosti....