Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..v mém úvodu na grower jsem sliboval nějaké fotečky tak tady jsou..fóliáček 2x2x2m čtyři modely, dvě kolečka skorohlíny z hnoje(slepičince+kousky slámy+podestýlka z králikárny) zaorané 40cm do země, outsider sweet tooth 4 bude umístěn (zatím v kelímku od solviny) v jiném fólijáku pospolu s rajčaty a jinou kamuflážovací havětí, pro něj speciálně díra 70x70x100cm vyplněná směsí na 1 kolečko: 1/2skorohlíny z hnoje, kyblík písku, vrchní hlína ze zahradního políčka(tak pět lopat), univerzální zahradnický substrát (1 kyblík)..na tu díru dohromady tři kolečka
Thanks to: Celller and Wilda...
..ta poslední fotka to je ten přírodní květináček v druhém fólijáčku pro sweet tooth 4...bohužel ta překrásná prohnojená a provzdušněná černozem po prolití vodou za účelem podpory hnilobného procesu hnoje trošku zesvětlala a tak už to není ono, no alespoň něco...mějte se a pište kritiku, rady a porady...thanks and gůd najt.....
to Stoned_r41d3r: jo je to z řezů a je to od Wildy
to junfun: yeah no jedna kytka má jeden metr čtvereční když jsem to tam zasadil tak mi to taky přišlo malý no ale tak uvidíme holt to bude proplejtačka pak při zalejvání...a s tou plísní mám taky obavy no ale stačí mírnej vánek a folie se nafukuje a zase vyfukuje a jak to tak mlátí tak je vevnitř docela průvan a to stačí mít jenom do půlky otevřený dveře. Když to chytne plíseň dá se to jěště nějakými přípravky zachránit?
taky pěstuju ve foliáku, a plísen tam mám každej rok a nic 100procentního jsem ještě neobjevil. pokud to chceš něčim ošetřovat tak to musíš udělat v době kdy tam ta plísen ještě není. Tím to jenom oddálíš, ale plísen se stejně posléze ukáže. Potom už jenom musíš postižený místa otrhávat a hlídat každej den aby se to nešířilo. Jo a mírnej vánek ve foliáku je sice pěkná věc , ale moc ti to nepomůže. Von to neni ani takovej foliák, ale spíš foliová budka, do který bych dal jednu kytku a bylo by to akorát. Nic ve zlim, uvidíš na podzim.
junfun: plan je ten (teda pokud bude w4ever souhlasit), ze kytky budou pekne prostrihany, a pojede se jen na vrchni palice, zadny zbytecny vetve, zadny spodky, kdyz to vezmes v potaz, tak ti zbydou jen vrcholovky a nebudou na sobe ani tak nalepeny, pestuju uz par let, takze to pohlidame, krom toho by mela Lebanese a Cometa dozrat driv nez WW a NB, takze pak se tam hejbat bude dat, a pokud to pujde jeste doplnit ventasem na ofuk a vetrat, takze ho tady nestresujte!
..v poho pěstuju poprvé takže tu kritiku beru. proto jsem sem ty fotky taky dával....odstranit na květ? nevim ale kolem jsou jenom brambory a další nízká zelenina takže kdybych to odstranil tak to bude vodevšaď vidět...... thanks celllerman it´s good idea...
w4ever: mě se udělalo to samé z listím, poloha meho pole je ve školce v lese takže docela kyselo což by mohl být jedno důvod, nebo malo živin v růstu.. jinak hodně zdaru a doufám že se to vyřeší taky mi to bodne! P.