Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Himalayan Gold jedu taky, zatím mi v přírodě povyrostla za 14 dní asi o 70% (na nějakejch 45-50cm, vcelku dravej model bych řekl. Inu, jeslti je to tak, tak himalájská sativečka se potáhne rychlo nahoru a brzo dozraje. Himalájský léta jsou krátký a divoký. Očekávám strhující high
quido : Máš pravdu kyti na fotce jedna kvete,bylo to tak,že jsem měl semínka ,která mě přišli někdy v únoru,takže jsem potřeboval co nejdřív vyselktoat matku,takže až matky byli ready na řezání,tak jsem ořezal a přepl klony na 12/12 až jsem poznal samce tak samice šli zase na periodu 18/6 a Early skunk se prostě nějak nechytl,uvidíme,jak to stím květem myslí!
Jinak na himaláyu jsem taky hodně zvědavej,uvidíme,jak se osvědčí
Malý update,kytky jsou tak 3týdnu květu,,vypadají moc pěkně, nečekal jsem že tak nakynou, do takových keřů! Neměly žádné papání jenom zem byla na podzim zryta a pohnojena.
Jinak omluvte kvalitu fotek, mobil
Zadní early skunky mají asi 2,4m:-) na výšku
Himalaya Gold,, vypadá,že bude mít ve finále pěkné šištičky