Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím, jak dalece je do toho skleníku z venku vidět, ale možná by bylo dobrý nechávat ty dveře otevřený, aby tam mohl foukat vítr. Ty větvičky jsou dost slabý a asi toho moc neunesou.
Ten poslední obrázek by se hodil spíš do Einsteinova testu, protože mi dalo strašnou práci, než jsem toho ježka našel .
Přeju ti letos to 100%ní zlepšení . Mimochodem to je nějakej značkovej model nebo "jen" česká outdoorovka?
je to noname
jo a ta prvni kyti mela docela drsnej zivot
zasadil jsem ji na intru do kvetniku na balkone po 14 dnech jsem ji prendal do kocarkarny za okno kde byla uplne nejvetsi tma a po 2 mesicich zivoreni jsem ji hodil do skleniku no a vyklubala se z toho docela brutalni dvouprdovka
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
Tak bych to dal do skleníku, ale za skleníku je skladiště balzi a chodítam dost lidí tak to tam dát nemůžu.
Tak aspoň pěstuju na balkóně....
Jo onoto je totiž všechno na firmě...
Ten ježek je fakt ůchvatnej.
[Edited by MR.GRASS on 04-05-2002 at 02:33 PM]
Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money