Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny pozdrav z ciziny nemohl sem uz vydrzet a zacal sem slechtit i mimo nasi republiku neda SE nic delat kourilo se kouri se kourit se bude a proto je potreba pro tyto uceli mit co takze nova skrinka o mikro rozmerech š 47, v 62, h 46, se mi zdala idealni
nefotil jsem celej prubeh protoze v rustu byly holky na okne a abych prodlouzil sviceni daval sem jim trochu svetla 11W zarivkou colour 11
parkrat sem stipnul a hlavne sem uz predem zalamoval do stejne vysky aby dostali nakonec v dobe kvetu vsechny vrchni palice dost svetla
v ruslu jsem jen dvakrat presadil jednou to bylo do kelimku od jogurtu a na zacatku kvetu jeste kvetinacky 15cm na 15cm
v dobe kvetu proto protoze sem se k tomu driv nako nedostal
pestuju ze dvou ctvrtin v klasickym zahradnim substratu ze ctvrtiny v zlutym plazovym pisku a ze ctvrtiny v keramzitu takze sem poprve daval najist az druhy tyden kvetu
podavam holkam hnojivka znacky IONIC postupne sem dokoupil takze na kvet mam ted completni sestavu
a konecne ted skousim seminka vlastni vyroby na nekolikrat slechteny ate z toho 3 krat naposledy venku tak uvidime
jde o krizence Ww a SuperSkunku venku nedozravaj naplno ale kvalitne to jo
jeste dodam ve skrince je 125W red usporka
stribrna odrazova folie
odtah PC vetrak a ventilace 23W ventilator celkem vykonnej dvou rychlostni o prumeru 20cm
a muzeme jit nato
tak a dneska zatim naposledy 38 den kvetu vypada to zatim slibne jeste dvakrat naposledy dostanou najist a pocitam jeste jedna 49 den pude a druha vypada ze priblizne do 55 vydrzi no cutnal sem a je to dobrota sem moc zvedavej jak to bude nakonec vypadat na G
ale stejne mi to asi slaci uz mam na okne ted narezanej skunk 1 na tan sem puvodne skrinku postavil ale rozhod sem se ho radsi narezat tak zatim pekny vanoce dalsi fota budou brzy
jo jo palky budou mam tady nakou divnou a hodne pomalou wifi
a ta anketa no nevim no musim nakou vymystet cely se mi to nak poplasilo tak teda ted ty fota 38 den za minutku