Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle doopravdy perfektně funguje,ale je potřeba udržovat absolutní čistotu,protože roztok neustále koluje v systému a tak je možnost nákazy u všech rostlin na1-ou
v tomhle roste všechno jako divý
tyto zeleniny už jíme někteří pěkně dlouho a ani jsme si toho nevšimly
trošku slabší fotka rozdílů růstu kořenů po2-4-6-8 dnech
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Zdravim
Malej dotaz:)
Jak je to tam s tou kytkou uložený.To je jenom v rockwl kostce? položený na dně ?nějak časováný zálivky?....atd
:))) prosimvás nemohl byste mi někdo poskytnou nějaké info o detailech této techniky :) Velice mě to zajímá .
Už jsem se rozhodl jaké hydro pořídím, díky Vám:))), je to N.F.T
Skunk:
moc bych Ti to zatim nedoporučoval.
Kytka je v takovym malym košíčku,ze kterýho ty kořeny prorůstaj rovnou do toho (žlabu),roztok pořád cirkuluje.
Jak říká phmh chce to absolutní čistotu a na to si musí člověk nejdřív zvyknout(mrkni na Breedrovo pěstírnu,nám to přijde už normální),jestli je to i pro tebe takhle vklidu?pust se teda do toho,držim palce.
Taky to nemam ještě vyřešený jakej system je nakonec nejlepší.
Tohle je podle mě pro kytku to nejlepší .. takže se spokojím stím že budu muset dodržovat 100%..čistotu
V takovym dobře vyřešeným systému už se dá něco velmi dobrého očekávat ne??? , du toho----- kdo zná něco lepšího a kvalitnějšího ať dopuručí Dík ...
P.S. --- n.f.t - popište to někdo kdo to jede
Vypadá to moc pěkně,jen by mě zajímalo,jak je řešený zavlažování malejch kytiček.Teda jako vlastně založení celý tý sadby(musí se nejdřív někde jinde připravit sazeničky s dostatečnejma kořínkama?).
s nft by se dalo asi srovnat pěstování konopí v kokosovým substrátu(ten je taky economicky-zůstane na další použití a je velmi dobrý svou strukturou a vzdušností pro kořeny konopí
U hydroponie je důležitý dodržovat všechny hodnoty pro ůspěšný průběh,protože to je jako tajemství hydroponickýho pěstování stálé nekolísající hodnoty
na začátku zalívat s většími přestávkami během noci
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
NFT system by šel určitě vyrobit z vkládacích lišt do kterých se ukládá elektroinstalace.
Na obrázku je nabídka BAUHAUZU,největtší lišta má 4x4cm =>pro nás k ničemu.Ale v levém horním
rohu obrázku je lišta větší (viděl jsem ji na vlastní oči,rozměr cca 5*15cm).Chce se to jen mrknout
do kšeftu s elektrtroinstalačním materiálem.Úplně dole je má představa jak by to všechno mohlo vypadat.
Super nápad jsou ty drážky na dně žlabu (roztok se rozprostře rovnoměrně po dně),nějaký drážky jsou vidět
i v té největší vkládací liště,no prostě přesně pro NFT.
Já bych to předpěstování viděl takhle. Oni používají děrovaný košíčky s keramzitem, který šoupnou do boxu na zakořenění. Ty se určitě dají něčim nahradit a box udělat taky.
A na rockwool bych se možná docela vy...
No a ztoho boxu to jen přesadit do lišt.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Ty elektroinstalační lišty by mohly bejt fakt dobrý a celkem lehko přizpůsobitelný.Ale pozor,ty větší z nich(ty co potřebujem)mívaj ze spoda pár předvrtanejch direk pro snadnější montáž.Mně osobně se hodně líbí lišta typu PK 110x70,PK 140x70.Jsou v delkách 2a3m.Metr stojí okolo 2 stovek.Jestli to někoho zajímá,můžete se kouknout na http://www.kopos.cz
TAdy je o tom nějaký písání.Jenom nějak dobře a netoxicky ucpat ty díry:-(
Kanál parapetní
PK 110X70, PK 140X70
Je určen pro elektrická vedení v interiérech, pro přímé montáže počítačových a telefonních rozvodů a zásuvek nn, vypínačů nebo jiných ovládacích prvků.
Uvnitř kanálu ve spodní části je středová drážka pro upevnění elektroinstalační krabice PK 60, dělící příčky PPK 70 nebo stínícího kanálu SK 40X20.
Ve dně kanálu jsou vylisovány otvory pro montáž na podklad.
Kanál lze použít pro obvody do napětí 500 V.
Dodává se v délkách 2 a 3 m.
Je možné objednat lepené tvarovky nebo spojovací sady pro odbočky a napojení viz. obrázek na straně 27 a tabulka příslušenství parapetních kanálů.