Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento rok sem se rozhodl pěstovat už nějaký chutovky
- Shaman
- Early Misty
- Blueberry x Chronic
- No Name co sem měl od známých
budu to sadit do zahradnickýho substrátu s perlitem....
hnojky uz objednaný ..od plagronu
předpěstovaný v květináčích na okně jenomže tady se ptám...nebyl jsem docela dlouho doma a kytky mi se celkem vytáhly a k tomu mi začaly kvíst objevili se i 3 samci, je možné když jsem vytáhl kytky ven ostřihal začínající květ že kytky i tak v budoucnu zhermafrodití...fotky dodám co nejrychlejc...díky za rady
fajn lidi po dlouhé době aktualizace.... je to kytka co mám na okně... z důvodu transportu je zatím v malém květináči a jak je vidět trochu se trápí ale za pár dnů bude přesazena...
dlouho sem nebyl doma takže nevím co se děje z těma co jsou doma...jak dojedu to dám info ale jak sem výše psal měl sem trochu problém s brzkým květem...
takze hazím nové fotky...blueberry x chronik. domácí mazlíček celkem se rozkvetl....zatím jenom zálivka OBM N-P-K a je objednáno od plagronu Alga bloom....takze uvidíme co z toho vyroste...
no tedkom kytka je ve 20l květináči... je fakt ze to moc není ale na druhou stranu chci jí ješte jednou v 5 týdnu květu přesadit...takze zatím by to mohlo stačit
v příspěvku č.5 je ta kytka ještě před převozem takže sem nechtěl, aby moc letěla do vejšky ale i tak se to moc nepovedlo