Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Voe 3,5kW na to musí být dimenzovány rozvody.A chladit tohle už bude peklo.Tyhle výbojky se používají na stadionech, jako osvětlení hrací plochy.Na nějakých starších nevyužitých stadionech bych hledal tyhlenc tlumivky, novou už asi neseženeš
Mas pravdu, sehnal jsem to na sarym stadionu, byli tam i novy v krabicce. Tlumivky byly vykradeny. Kamos mi poradil pouzit 3x 400W/230V na 380V. Docela mu verim, je to elektronik.
tlumiku na to seženeš jen musíš hledat, nevím jak je to se zapojením 3x400w jde oto aby to omezovalou na potřebnej proud,pokuď to nebude mít pracovní proud jakej má mít můžeš si tu výbojku odpálit.
Jo, najde.. Taky jsem našel - jeden prodejce v Číně, druhej v Austrálii :c) ...To paralelní spojení by mělo jít (přímo na stránkách jednoho výrobce tlumivek jsem se dočetli, že doporučuje paralelně dvě 1000 na jedno dvoukilo)
Tak nevím,kde chalapi bydlíte,ale já si zajdu tady do elektro skladu,tam prodávají od rozvaděčů od svítidel,prostě všechno,když jim řeknu o tlumivku na 3k5W tak sice nevím co mě nato řeknou,ale myslím,že by jí sehnali.Ale to je jedno,prostě neřešit
Halogenidové výbojky s příkonem 3 500 W s paticí E40 jsou výběhovým typem u všech výrobců. Používají se pouze pro stávající, funkčně dožívající osvětlovací soustavy.
Vysoké teploty uvnitř svítidel, dané příkonem 3,5 kW, jsou v podstatě příčinou nemožnosti schválit svítidla ohledně bezpečnosti podle převzaté ČSN EN 60598-1. Provedení výbojky s válcovou čirou vnější baňkou a paticí E40 je problémové (co se týče teploty) při zatmelování patice na vnější skleněnou baňku s velmi slabým místem zdroje v zúžení baňky nad paticí.
Jinak co jsem se koukal na netu tak je to opravdu problém sehnat takovou tlumivku,vhodná by byla kombinace jak jsi už psal víše více tlumivek,jinak na pěstování si myslím stejnak nereálné pokuď nemáš halu,nebo podobné velké prostory
Na pěstování je to nereálné hlavně kvůli tomu, že domovní rozvod asi nebude schopný dodat dostatečný proud (nebo aspoň bude vyhazovat jistič při startu).
25A je trochu dost 35A by mělo být v cajku,myslím že aji právě ony se používají k jištění hlavního přívodu.. jinak 25A odpovídá při 203V asi 3250W takže se nediv ,že to lítá!