Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty jo u renocaru se obcas zhuluju takze je to mozna moje prace. Jenom nevim kde ten poklop je ve predu nebo vzadu? Kdo by si nezapalil kdyz se cumi na ty kary? mas primo bayerishe nebo neakou zpratelenou znacku?
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
já bych si vzal sazeničku a třeba ti z toho vyroste nějakej NYCD
edit: já jsem našel kyti která rostla na bus. zastávce mezi kachličkama, pak u nás před školkou v záhonku- ty děcka dospívají dneska čímdáltím dřív
kde je v ankete moznost ze to tam nekdo sadil umyslne? ja to trebas delam ze sazim i na mista kde to jen uvidej lidi a casem to ukradne nejakej dementek...
nechapu proc tu pisete at si to nekdo veme!!! to jsem presne cekal,nechte to tam jatra !!!