Trafo
Stálý Člen
|
Foliák by Trafo |
Příspěvek č. 1 |
Zdravím growerky a growery
Dneska jsem konečne pořešil problém s pařníkem u mého outu.
Řekl jsem si, že se s Vámi podělím o tuto skvělou lec tak jednoduchou věc .
Chtel jsem to vyresit co nejak casove nenarocne a pritom efektivne.
Co ocekavam??? Co očekávám??? Očekávám to, že kytka bude lepši podmínky pro růst a pritom bude ochranena pred slimaky.
Co potřebujeme??? 1x igelitový sáček potřebné velikosti, 1x nůž a 1x mladý výhon
Jak na to??? Je to jednoduché . Stačí vzít igeliták a uříznout mu špičaté rohy z uzavřené strany.
Vememe výhon (čím ohebnější tím lepší - pozor, ale na pevnost) a ořežeme větvičky. Zkratíme výhon na takovou výšku aby nám vyhovovala podle toho jak máme velký pytel a jak velký chceme foliák.
Na výhon navlékneme pytel a to tak že skrz ty díry co vznikly po ustrizeni rohu nečekaně .
Výhon ohneme do jakéhosi ,,luku,, a to tak, že je ohnut přes kytku nad kterou chceme pařník postavit. Konce zapíchneme do země, v mem případe do okraju jámy ve, které si kytka hoví.
Pytel si příkolíkujeme k zemi nejdrive ve ctyrech mistech. A pak ho postupne vypneme dalsima kolikama. Jaky koliky?? Staci vetvicky, ktery jsme orezali z toho vyhonu.
Tedka uz mam foliak pekne vyplej a udelame posledni vec. Uprostred ohybu toho vyhonu ,,sespendlime,, pytel dalsim klacikem, aby drzel pekne na miste.
Pouzity veci se daji ruzne zamenit.....pouzit drat.....cernej pytel jako zatemnovaci foliak a ruzne podle chuti....
|
BzZzum BzZzum Trafo
|