Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za kvalitu fotiek mm prosim ospravedlnte zacatky jsou foceny mobilem (nekvalitni fotak), ale uz jsem ke konci sehnal nejakej ten digi-fotak tak to bude o mnoho lepsi.
Svetlo:
-2x obyc cerveny usporky 21W ,17TESLA 1230lm+960 lm
-1x 20w modra Philips.1200lm
-celkem nakejch cca 60w
-Stinidlo tez homemade zavesene na retiazkach, pro plynulou regulaci. Nad objimkama E27 jsou obali od plechovky (Zlaty Bazant-23sk )
-Ve vegetaci klasika 18/6 a na kvet 12/12
Skrin/bedna:
Obycajna drevotrieska mama rusila skrinu tak ja som si ju spravil na novo 40*40*72.Vnutro je potiahnute special tvrdym grilovacim ALobalom,cez ktoru je potiahnuta potravinarska folia aby mi to nezoxidovalo. Tri vetraky. Nahore vycuc, dole 2x pritah. Jsou seriove zapoojeny aby nemely zbytocne velke otacky. Dole pripevneny teplomer. (prez noc 22, ve dne 30)
Ostatni:
-Substrat Agro s pridavkom hnojiva na 6 tyzdnov.
-Puvodne smes BB,3x No Name
-Hnojim Krystalon pre start a rust. , ze zacatku jednou za 10dni.
no da sa to tak povedat chcel som to vyskusat no vypada to tak ze som na tom zatial v raste lepsie......tak ale chcem prejst na sodik 70W ta stredna fotka 2.5.2008 to je vlastne ta rastlina ktora jehore a dole 9.5.2008
chcem sa opytat ked mi padaju listy smerom na dol ale ratline nic nie je co to znamena je to normalne alebo ne .......
PS:zajtra pridavam nove foto a kvalitnejsie ?????:::::!!!!!
inak este sa chcem opytat ma niekto skusenosti ako vymazat tie fotky co tam su ked ich chcem nahradit novymi
takze hnojim raz za sedem dni ....zatial to ide v pohode no len si treba davat pozor s riedenim je to dost silne hnojivo...jedna odmerka je na 10l vody a ja davam 1/4 z nej do 2l.
ak mate dake napady ako zlepsit hojeni posielajte to sem ale chcem vas upozornit ze som zo slovenska a neda sa mi tu zohnat ziaden plagorn takze som z toho dost smutny.....