Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuju outdoor 3. rok a zatim mě nic nečórly(zahrada),ale dokážu si představit,jak to nasere.
Jak na ty ku**y vyzrát?
Známej to vyřešil docela zajímavě.Vysadil sazeničky do kukuřičnýho pole hooooodně daleko od kraje.Kyti se mu celkem slušně chytly.Problém byl v tom,že nevědel kdy JZDáci budou sekat tu kukuřici.Vyřešil to následovně:Sehnal si (nevim kde) takovou tu pásku s nápisy "POLICIE" a celý pole s ní ovázal.Pak musel čekat kdy vyjedou s kombajnama.Celý pole sklizený,až na to jeho políčko-prostě JZDáci nevěďeli whats a go,tak to radši objeli.Mělo by to fungovat částečňe i na čórkaře-děcka.Zamozřejmě,že to musel sklidit ješťe ten večer(s velkou opatrností!),ale jelikož se kukuřice sklízí až k podzimu,kytky už byly.Co vy na to?
Je zajímavý, že mě něco takovýho dneska ráno napadlo
jenom detail ... každej se jenom tak k policejní pásce nedostane. Máš nějaký nápad kde? Nejspíš u známýho.
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
Zdarec,
tak jen tak vesele projíždím sajt a najednou tohle, je to bomba.Lidi jsou fakt hustý a nejhustější je ten tvůj kamosh!
Je SUPER, že se najdou lidi, kteří mají před úřední mocí respekt :-) já mezi ně nepatřím, proto musím sehnat pásku a tím se stát POMOCNÍKEM POLICIE ( vzorným občanem ) a svoje POLE ( megapolíčko ) označit páskou, aby lidi věděli, že benga o tomhle místě ví ( ho sledujou ) a čorkaři si naserou do trenek/slipů nebo kalhotek!
Ale bacha na čorkaře IQ vyšší než 75, ty si asi našli tyhle stránky a visej na nich 24 hod denně aby byli IN.
Zdarec
O-> fuck off
O-+ smoke it
Co česká hlava nevymyslí
fakt oryginal nápad
Ale jako pásky na ohraničení se používaj ty klasické kterýma se ohraničují prace na sylnici i některé stavby.
Aspoň myslím že to tak je.....
Naše věc: Skosit kámošovy pole
to je jako bratrovražda vole
Já spíš myslím že: Skosit komu koliv pole
to je jako bratrovražda vole
Zdar
dal bych ti karmu, ale ani po přečtení všech rad se mi nepodařilo najít ikonku jing-jang s nápisem Karma.
Prostě to na monitoru nevidím, nebo nemám!
Zkuste mi někdo poradit vo co gou!
předem děkuji
panove,pestuju v kukurici kaydej rok a vzdycky se mi vyplatilo si sehnat ne pasku s napisem POLICE , ale informace co je to za kukurici ,tj, kdy se sklizi a vychazi to protoze pravidelne sklizim koncem zari - polovina rijna a je to znat
Mimochodem najděte si pole kde bude kukuřice a v kterém stojí sloupy vysokého napětí. Vysaďte kytičky pod tyto sloupy a
a) na kytky krásně svítí slunce, protože kolem nich není kukuřice v těsné blízkosti
b) nikdo na kytky nevidí, protože kukuřice kolem je moc vysoká
c) JZDáci vám to nesklidí, protože tam strojem neprojedou.
Kosmej : s myslivcema nemam dobrý zkušenosti :-(
Borifield : K+ :-)) přemejšlíme podobně, ale ještě jsem nepřišel na elegantní způsob, jak se k takovýmu infu od jezeďáků dostat - máš nějakou spešl fintičku ??
Nemo : většina těchhle sloupů má ale betonový základy ne ?
No jo ale to není betonová deska. To jsou jen betonový podstavce pod nohy. Mám na mysli takový ty velký příhradový sloupy pro Vn.
Udělej si výlet do polí a uvidíš.
NEMO>>>>>nemyslim si ,ze v tomhle pripade mas pravdu.obycejne se tvrdi ,ze pod svicnem byva tma ale tohle neni nejlepsi priklad.vetsina lidi co si myslim,jde presne tam kam jsi napsal.je fakt ze je to dobry misto (JZD) , ale proti tem ,co chodi a hledaj je to doooost jednoducha prace.spis to dat dal od sloupu.
GARDENER>>>finticky jsou,ale musis si zjistit,ci to pole je,pak uz je jenom na tobe jakym zpusobem to zjistis.ja se vetsinou vydavam za studenty (pajda-obor zemepis,nebo geodet...)a proste pises nakou semestralku a oni se div nepretrhnou ,a aby ti to vyklopili,musis si to teda predem pripravit aby ti pak nedosel dech ja to praktikuju a vychazi to jsou i jiny zpusoby ...
Nemo - po polích chodim celkem nerad, zvlášť na jaře - mám skoro 2 metry a trčim do krajiny :-))
Borifield - dobrá metoda :-)) K+, budu se vydávat za profesora, studenta mi těžko někdo zbaští...:-))