Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » sos dotaz
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
lukedes
Stálý Člen

Karma uživatele lukedes - 80% Pěstitelská

sos dotaz Příspěvek č. 1

dobry den potrebuju radu,jsem uplnej zacatecnik...dostal jsem seminka.nechal jsem je naklicit a zasadit.chtel jsem predpestovat na venek,jenze jsem nechal naklicit moc brzo a kytky zacali kvyst....co s tim?mel jsem to za oknem a dnes jsem dal na zahradku.....vyska asi 40cm

Old Post 05-05-2008 v 20:47 PM
lukedes je offline   Profil uživatele lukedes   Find more posts by lukedes   Foto galerie člena lukedes   Click here to Send lukedes a Private Message   Add lukedes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMBi
Nový Člen

Karma uživatele eMBi - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Nechapu jak to mohlo za oknem nasadit na kvet, kdyz slunce sviti 15 hodin. Ses si jistej ze kvetou??
Jestli jo, tak jeden dva dny teplota po ranu kolem peti stupnu a muzes to zahodit. To uz by jim snad bylo lip zase za tim oknem, ne?

Old Post 05-05-2008 v 21:28 PM
eMBi je offline   Profil uživatele eMBi   Find more posts by eMBi   Foto galerie člena eMBi   Click here to Send eMBi a Private Message   Add eMBi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od eMBi
Nechapu jak to mohlo za oknem nasadit na kvet, kdyz slunce sviti 15 hodin. Ses si jistej ze kvetou??
Jestli jo, tak jeden dva dny teplota po ranu kolem peti stupnu a muzes to zahodit. To uz by jim snad bylo lip zase za tim oknem, ne?

No právě, kyti se z nedostatku světla - fotoperiody zbláznili, mysleli že už je podzim a čas kvetení. Windoor pro radost, proč ne, ale fakt se divim že vám to stojí za to sázet v únoru nebo březnu(takovejch lidí je každej rok mraky..). Hlavně honem honem co nejdřív, ať něco neuteče.. Zbytečně vyhozený semena.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 05-05-2008 v 23:57 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukedes
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

jj odpoledne hodim foto.....to jako ze s toho nic nemude?

Old Post 06-05-2008 v 05:01 AM
lukedes je offline   Profil uživatele lukedes   Find more posts by lukedes   Foto galerie člena lukedes   Click here to Send lukedes a Private Message   Add lukedes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Prdelac
Stálý Člen

Karma uživatele Prdelac - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

hod na to aspon nejakou velkou sklenici / akvarium jestli mas pres noc
nebo aspon petku

Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.

Tenhle život nechci jenom žít, já ho chci prožít.

Old Post 06-05-2008 v 06:48 AM
Prdelac je offline   Profil uživatele Prdelac   Find more posts by Prdelac   Foto galerie člena Prdelac   Click here to Send Prdelac a Private Message   Add Prdelac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukedes
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

je to uz moc velky na petku,je to uz velkej kerik

Old Post 06-05-2008 v 06:53 AM
Prdelac
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

chlap - klasika ))))
ze dvou, uriznu hrdlo u dvou flasek a u jedne jeste spodek a napojim

Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.

Old Post 06-05-2008 v 06:57 AM
Prdelac je offline   Profil uživatele Prdelac   Find more posts by Prdelac   Foto galerie člena Prdelac   Click here to Send Prdelac a Private Message   Add Prdelac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukedes
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

a jeste se zeptam co se stane kdyz to necham venku tak jak to je v kvetu

Old Post 06-05-2008 v 07:13 AM
Prdelac
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

zalezi jake budou teploty a pocasi
ja vyhodila pred tydnem 20cm samce ven ze skleniku, je zaseknutej, ale pomalu se vzpamatovava.

Old Post 06-05-2008 v 07:18 AM
lukedes
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

a nevadi ze uz to davno preplo na kvet?
a jaka bude kvalita a vynos?

Old Post 06-05-2008 v 07:20 AM
Prdelac
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

ad kvet: vadi, ale tezko rict, co by Ti ted pomohlo, kdyz je mas uz zasazeny venku, s tim nemam zkusenost.
ad kvalita a vynos: take takhle tezko posoudit kdyz to clovek nevidi a nevi co mas
pestuj to pro radost a uvidis co z toho bude. Hlavne to nehnoj na plod a kvet, ale na start.

Old Post 06-05-2008 v 07:29 AM
lukedes
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

mam to venku v kvetinacich,protoze doma uz to nemohlo byt,prerustalo to okno

Old Post 06-05-2008 v 07:58 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-09-2012 - dva dotazy - 3 odpovědí
20-05-2011 - dotaz - 3 odpovědí
27-06-2003 - dotaz - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás