Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobry den potrebuju radu,jsem uplnej zacatecnik...dostal jsem seminka.nechal jsem je naklicit a zasadit.chtel jsem predpestovat na venek,jenze jsem nechal naklicit moc brzo a kytky zacali kvyst....co s tim?mel jsem to za oknem a dnes jsem dal na zahradku.....vyska asi 40cm
Nechapu jak to mohlo za oknem nasadit na kvet, kdyz slunce sviti 15 hodin. Ses si jistej ze kvetou??
Jestli jo, tak jeden dva dny teplota po ranu kolem peti stupnu a muzes to zahodit. To uz by jim snad bylo lip zase za tim oknem, ne?
Původní příspěvek od eMBi Nechapu jak to mohlo za oknem nasadit na kvet, kdyz slunce sviti 15 hodin. Ses si jistej ze kvetou??
Jestli jo, tak jeden dva dny teplota po ranu kolem peti stupnu a muzes to zahodit. To uz by jim snad bylo lip zase za tim oknem, ne?
No právě, kyti se z nedostatku světla - fotoperiody zbláznili, mysleli že už je podzim a čas kvetení. Windoor pro radost, proč ne, ale fakt se divim že vám to stojí za to sázet v únoru nebo březnu(takovejch lidí je každej rok mraky..). Hlavně honem honem co nejdřív, ať něco neuteče.. Zbytečně vyhozený semena.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
ad kvet: vadi, ale tezko rict, co by Ti ted pomohlo, kdyz je mas uz zasazeny venku, s tim nemam zkusenost.
ad kvalita a vynos: take takhle tezko posoudit kdyz to clovek nevidi a nevi co mas
pestuj to pro radost a uvidis co z toho bude. Hlavne to nehnoj na plod a kvet, ale na start.
Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.