Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych si pěstovat na balkoně, z čehož je každému jasné, že kytičky nemohou být dvoumetrové, nýbrž maximálně 130cm vysoké. Jak docílit toho, abych měl nízké husté keříky namísto žiraf? Slyšel jsem, že je třeba je mít v malým květináčku, ale jak přesně malý by měl být? Jsou eště jiné fígle, aby mi nepřerostly přes hlavu? Díky.
zajímavý.1Ljá je měl v 20L kbelících a i tak měly krásných 100 cm...2 týdny před začátkem květu jsme je vyndaly a vytáhly se ještě o nějakých 30cm..takže výsledná byla 130cm vysoké a min. metr široké...150g na květinu.takže taknutno podoknout,že byly dvakrát zastřiženy technikou FIM...bych zapomněl.
potrboval bych poradit, myslite ze bude vysi superskunk nebo arjans ultra haze 1 , ja sem myslel ze haze ale zatim vic roste ss, jde mi vo to ze mam kytky v nekolika radach a dopredu sem dal ss a ted mam strach abi neprerost a nezastinil ten haze a chci to kdyztak presadit co nejdrive
Moje skušenosti já jsem sázel minulej rok 25. června a měl jsem to v kýblu od malty kterej jsem vzal tatovy kytka měla 120 cm a byla v pohodě takže sázet pozdě a do malího kýblu....
Jo a nestříháno neohýbáno !!!!!!!!!
jak už tady zaznělo, kytka je um+rná velikosti kořenua tudíž místa na ně= květníku, dale, ohýbání, tvarování, zaštipování, neviděl bych na tom nic složitého... prostě se okolo ní musíš víc motat než u těch skoro "stromu" ale o to více poznáš vlastní genetiku a zručnost svojich rukou