Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem !kdo máte rádi LOWRYDERY!
Takže jsem dal naklíčit semena jenž jsem získal z minulého
pěstění.Zdály se mi trochu moc světlé ale z 13ks. vykličilo 11ks.
Což je fajn! po přesazení do kokosových tablet mi bohužel
3ks.uschly(mou chybou)předevčírem jsem je přesadil do menších
květníku a uvidíme co z nich vyjde!
jinak skřín je stejná - 55W usporka (prvních caa.14dnu)
pak 70W nebo 120W sodík
Hnojivo je SUBSTRÁL-fosfor 20%!!!
Watáž je jen 70W Sodík !!semínka vykličily 14.dubna!!
AVONEX: Tak si myslím že jsou aspon o dva týdn starší než tvoje.
At ti to roste!(kolik ti vykličilo semínek?) Po přesazení se trochu zarazily ale už je to v pohodě.
Ahoj všem! Takže dneska přidám pár fotek ze včerejška.
Kytky jsou docela vitální,jen čekám kdy se ukáže jejich pohlaví at je mohu roztřídit! Výška kytek je od 10-15cm.Nasazují 5.patro
Bohužel je to foceno telefonem,tak prosím omluvte kvalitu!
Původní příspěvek od avonex co keby som toho lowrydera na 18-19 dni zastrihol????
řekl bych že se ti fatálně sníží výnos.... Přijdeš o hlavní paličku a ostatní "větve" co díky tomu vyrazej nestihnou do květu skoro vubec vyrůst. Lowryder začíná s květem tak ve 20 max 30 dni růstu (teda aspoň mě).
Ale napadá mě vršek zlomit, ale ne uplně a nechat ho tam. Pak by tam byla ta hlavní palička i se to trochu rozvětví... Ale nemám s tim u Lowrydera žádné zkušenosti.
Ahoj!Ja jsem nikdy LOWRYDER nezaštipoval ani nijak neupravoval.mají velikost těch 10-15cm. a u užlabí pater se už větví samy.Jen mám obavy aby byly holky a né kluci!!! Jinak nebudu vubec potěšen!Do pár dnu se to vyvrbí!Takže dám vědět.