Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se rozhodl pochlubit mými letošními (ne)úspěchy.
Zasel jsem na začátku března semínka od MXM - Early Misty. Já čtyři a kámoš zbytek, ale o dost později. Takže jemu se daří a já dopadl tak, že mi kiti začalo kvést (viz. foto) a proto bylo následně zavražděno.
Následně jsem koupil semínka od De la Vastierre - Papaya x WW.
Zaseto 16-04-2008 do kelímků od jogurtů, substrát pro pokojové rostliny + písek. Zatím nehnojeno substrát obsahuje hnojivo. dále viz. foto.
Prečo si to vykilloval ked ti to zacalo kvitnut? nechapem tomu... .... no divno ti to nerastie mne sa to zda celkom normalne mozno su trochu slabe na dnesne ,,profi grower,, out ale mne sa to zda ok..
Ten kto robí zo seba zviera oberá sa o bolesť z toho že je človekom. Dr. Johnsson
Začal jsi moc brzo "na začátku března," chtělo to podle mě počkat min měsíc, měsíc a půl kdy jsou delší dny - delší fotoperioda. Pokud jsi chtěl začátkem května sázet ven, na předpěst za oknem myslím chtělo dát klíčit někdy zač. března. Je to hodně o zkušenostech, prolez grower a jako nováček načti zkušenosti ostatních.
Řekl bych že tvůj druhý pokus teď bude úspěšnější. Nezdá se mi že by ti to teď blbě rostlo, ta jedna se akorát vytahuje za světlem.. až je budeš přesazovat do větších květináčů, dej je hloubš. Pokud už přesazovat neplánuješ a mají jít pak rovnou ven opatrně ji vydloubni ať nepřetrháš kořínky a zahrab ji hloubš. (někdo by možná řekl že to je prasárna, ale já to úpěšně praktikuju roky. pokud budeš opatrnej kytce ze stonku pod zemí vyrostou kořínky a poroste dál.. )
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
ja len dodam ze mozes potom k zalievke pouzit aj stimulax... ked uz budes mat tu rastlinku hlbsie zapustenu, tak to dopomoze k rychlejsiemu rastu korenov atd atd... btw. kedy chces davat vonku?
Jedna kitička mi chcípla, ale zasel jsem další (ta s tím párátkem) a ta za pár dní dohnala tu chcíplou tudíž myslím že ta chcíplá byla nějaká špatná nebo jsem jí nějak ublížil těžko říct.
Jináč ty dvě jsou nějaký flekatý, musím se tu mrknout čím to je, čím to je.
Včera jsem se byl podívat u kámoša na ty Early Misty a musím říct že rostou pěkně už mají tak dvacet centimentrů, pohoda. Se mě ptal jestli už je dát ven, naštěstí říkám počkáme.
Tak jsem je strčil v sobotu 17.05.2008 ven páč se mi narodil syn tak si říkám na oslavu je dám ven doufám že bude trochu přijatelný počasí a večer přišly kurva kroupy a přívalovec, trochu je to pocuchalo, ale vypadají všichni k světu. Tak doufám že jim to vydrží
Ne ne, to jsou akorat dalsi novy vetvicky Pokud chces poznat samce tak udelej z kady kyticky rizek a nech to zakorenit...my jsme takhle vcera vytrhli 3 samce...