Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pedros' paradise /08
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Don PEDROS
Stálý Člen

Karma uživatele Don PEDROS - 4% Pěstitelská

Obecné Pedros' paradise /08 Příspěvek č. 1

Ahoj, rozhodl jsem se že si tu budu vést takový pěstitelský deníček a podělím se tak s vámi o mé pěstitelské začátky.

Místo1 : objevené tento víkend naprosto náhodně po několikatýdenním hledání Odrostlá školka (od známého který dělá v lesnictví jsem se dozvěděl že už se o ni nikdo nestará), oplocená. Rostou tam v pásech břízky a smrčky- budu sázet do mezer mezi pásy- světlo bez problémů. A hlavně- školka je oplocená takže zvířata nemají šanci

)Místo2 : Kukuřice, ta snad nezklame

)alterMísto: hnojiště uprostřed pole, nejspíš už nepoužívané. uvidím co tam zemědělci zasadí (aby to nebylo něco co se sklízí brzo- pak by si kytek určitě všimli)

Příprava půdy: plánuji na tento čtvrtek (svátek), vykopat díry a nanosit hnojivo z alterMísta(je to asi 100m od té školky)

Odrůdy : Místo1- 7x Papaya, 2x NoName(ale silnej),1xNoName (darovaný)
Místo2- nejspíš stejné jako Místo1

Semínka jdou do člena Marshall47 (tímto mu opět děkuji)

Všechno bude ze semen, klíčení plánuji na přelom dubna a května. Předpěst nejspíš neproběhne. Klíčit je nechám venku v ubrousku a pak na místo pod petflašku. Nechal bych je vyklíčit doma, ale bojím se teplotního šoku po přesunutí ven.
Možná jich pár zkusím nechat naklíčit už dnes, semen mám docela dost takže kdyby mrzlo tak mám ještě jeden pokus.

Jelikož začínám budu vděčný za konstruktivní kritiku, příspěvky k tomu že nepředpěstuji si prosím odpusťte- tu možnost opravdu nemám.

Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.

Naposledy upravil Don PEDROS 04-05-2008 v 16:30 PM

Old Post 28-04-2008 v 17:59 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marihouba
Stálý Člen

Karma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

zdar. zni to dobre. ale zkontroluj si pudu v tom lese (kvuli kyselosti) a hlavne se ti tam bude asi dosti spatne kopat, spousta korenu,.. ale nebyl sem tam, tak nevim .). A to hnojiste. Tam se pokud vim svazi jen cisty hnuj a pak se dale distribujuje po poli. Tudiz si myslim, ze kdyz tam zasadis kytky tak je s velkou pravdepodobnosti spalis (prehnojeni :-) ). Sou to jen ziviny, spousta breberek, apod. ale hodne stesti

Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.

Thanks to Macka B

in progress 70w

Old Post 28-04-2008 v 19:19 PM
Marihouba je offline   Profil uživatele Marihouba   Find more posts by Marihouba   Foto galerie člena Marihouba   Click here to Send Marihouba a Private Message   Add Marihouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od Marihouba
zdar. zni to dobre. ale zkontroluj si pudu v tom lese (kvuli kyselosti) a hlavne se ti tam bude asi dosti spatne kopat, spousta korenu,.. ale nebyl sem tam, tak nevim .). A to hnojiste. Tam se pokud vim svazi jen cisty hnuj a pak se dale distribujuje po poli. Tudiz si myslim, ze kdyz tam zasadis kytky tak je s velkou pravdepodobnosti spalis (prehnojeni :-) ). Sou to jen ziviny, spousta breberek, apod. ale hodne stesti

zcela souhlasím,v lesní půdě sem kopal a cca 15cm černozem a dál jílovka,ale ta černozem stejnak bude kyselá, a stím hnojištem též souhlasím samá breberka muška a td.............. v tom lese jedině svoji půdů,podle mého názoru tak 20-30 na cca30cm hloubky,ale jak říkám ,je to podle mího názoru,ale jinak pěstu zdáááááááááááár

Old Post 28-04-2008 v 20:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

co jsem jen tak cvičně dloubnul do země (asi 40 cm) tak to bylo v pohodě- ta školka je na místě kde bývalo pole ale kyselost stejně ozkoušim a to hnojiště je nouzovka, kdyby všechno ostatní selhalo

Naposledy upravil Don PEDROS 30-04-2008 v 13:45 PM

Old Post 28-04-2008 v 21:16 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jepa
Stálý Člen

Karma uživatele Jepa - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ty, skolka, to zni dobre! ALE. Nezapomen ze o tom vi urcite vic lidi nejenom ty, abys pak nebyl zklamanej az prijdes sklidit a nic tam nebude :/ Jinak puda bude mirne kysela si myslim, to je fakt ... akorat by me zajimalo jak Marihouba prisel na to, ze kdyz zasadim ke hnojisti ze to nutne spalim!?

Old Post 28-04-2008 v 21:54 PM
Jepa je offline   Profil uživatele Jepa   Find more posts by Jepa   Foto galerie člena Jepa   Click here to Send Jepa a Private Message   Add Jepa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Tak dnes jsem se vydal podrobněji prozkoumat Místo1. Kyselost celkem v normě, ale trošku (opravdu jen malinko) vápna neuškodí. Taky jsem našel dvě místa kde je trošku lehce ohnutý plot takže se tam dá lépe přelézt. Trošku mě to trápilo kvůli houbařům kteří do školek občas lezou a tak jsem si doma vytisknul tabulku: !Zvýšený výskyt klíšťat. Nebezpečí nákazy! dal jsem ji do slídy a pověsil na plot kousek od těch ohlých částí. Myslím že to případné zvědavce a houbaře odradí. (je to asi i pravda, po minulé výpravě jsem vytáhl dvě klíšťata, až tam budu chodit častěji tak si musim koupit repelent).

Old Post 30-04-2008 v 13:43 PM
Zombaj
Stálý Člen

Karma uživatele Zombaj - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zombaj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

čorky vlezou všude .... klíšťata neklíšťata

Have fun Indor

NFT na koleni
pjestujte pro radost a zážitky a ne pro peníze :-) vždyť tu jsme jen jednou a každej usměv je peknej a sorry za pravopis :-o

Old Post 02-05-2008 v 09:24 AM
Zombaj je offline   Profil uživatele Zombaj   Find more posts by Zombaj   Foto galerie člena Zombaj   Click here to Send Zombaj a Private Message   Add Zombaj to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zombaj! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

zombaj: jasný, však to není ani tak kvůli čorkám, ale kvůli houbařům a podobnejm idividuim

Old Post 02-05-2008 v 13:33 PM
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Tak včera další výprava na Místo1:
Stihnul jsem vykopat, provápnit a prohnojit místa pro dvě kytky , pak na poli co je odtamtud kousek začal jezdit traktor tak jsem to radši zabalil a odešel. Jinak semínka co jsem dal klíčit v den prvního příspěvku stále nelezou, už mi to dělá docela starosti ale tak tři dny jim ještě dám, pak poletěj.
Je možné že se moje plánovaná rodinka rozroste ještě o několik řízků WhiteWindow

Edit: Jo a nebojte na Místo z toho pole vidět není (ale pohybu by si traktorista určitě všimnul)

Naposledy upravil Don PEDROS 04-05-2008 v 16:32 PM

Old Post 04-05-2008 v 14:39 PM
Zombaj
Stálý Člen

Karma uživatele Zombaj - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zombaj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

nespěchej na ně muže to bejt dost dlouhá procedura :-) me jednou klíčily 13 dnu a jaky byly ...

Have fun Indor

NFT na koleni
pjestujte pro radost a zážitky a ne pro peníze :-) vždyť tu jsme jen jednou a každej usměv je peknej a sorry za pravopis :-o

Old Post 04-05-2008 v 20:16 PM
Zombaj je offline   Profil uživatele Zombaj   Find more posts by Zombaj   Foto galerie člena Zombaj   Click here to Send Zombaj a Private Message   Add Zombaj to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zombaj! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 11

h ještě sem nikoho nevyděl že by klíčil 13dní že by vyklíčili až po třinácti dnech? tomu se mi nechce věřit

Old Post 04-05-2008 v 21:12 PM
Zombaj
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

fakt že jo .... chtel jsem klíčit maximalne tejden .... ale kdyš nebyli tak jsem je dal do myslky s vodou a jel jsem pryč ... bratr mi vymenoval vodu každej den a po 13 dnech napsal že vyklíčily

Have fun Indor

NFT na koleni

Old Post 04-05-2008 v 22:32 PM
Don PEDROS
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Tak už je to dobrý, včera jsem ty semínka (při návratu z hokeje) zkusil zmáčknou (jestli nemají moc tlustej obal), bylo to za tmy tak jsem na to neviděl, ale teď jsem se byl kouknout a klíčky vylezly. Takže do tří dnů půjdou na Místo1(pod PETku)
EDIT: Chtěl jsem jít vykopat zbytek děr, ale počasí nepřeje, zítra to taky nestihnu, tak snad pozítří to dopadne

Naposledy upravil Don PEDROS 05-05-2008 v 18:09 PM

Old Post 05-05-2008 v 14:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 14

Don PEDROS : tak jak rostou?apoň sem hoď nějaký fota nebo něco

Old Post 20-05-2008 v 20:40 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás