Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, dneska jsem byl vyhlídnout místečko pro kitičky. Našel jsem v lese lesík malích stromků 2-3metry a zhruba uprostřed trochu placu, proti čorkám ideální místo, jenže se bojim zvěře, co bych měl proti ní použít ? A ještě (jsem začátečník) jsem něco čet, že v lese občas bývá kyselá půda, mám tu na to vápno na zahradu, jestli bych to neměl trochu prosypat, jinak půda tam je celkem vynikající, taková rašelinová měkká. (jo a je všude prohnojená zajičíma bobkama )
cau, dobry jsou treba vlasy,upocenene tricko nebo i to o kolo prej pokropit,ale hadry a vlasy jsou asi nejlepsi z vlastni zkusenosti doporucuju, ale tady o tom je fura veci, staci hledaaaat!
jj sry, ale já už to pročítám 2h a dozvěděl jsem se, zatim jen, že na zvěř jsou účinné vlasy, kterých mám sám málo... a co dělat s kyselou lesní půdou, taky jsem se moc nedohledal, hlavně se jedná o stráň, takže i když do půdy přidám vápno, který stejnak působí spíše dlouhodobějc a kyselá voda bude stejkat, tak to vyjde skoro nastejno, minulej rok kytky přežili kyselou vodu, málo vápníku, troje škůdce, který jsem postupnym hledánim a radamy hubil a nakonec čorky ... tak snad tenhle rok to bude aspoň o trochu lepší
no jo vajicka smrdej tobe, ale buch vi jestly budou srnkam.
muj postrech z jinou hlinou je takovej ze mi ji pokazdy nejaka mala svinka rozryla, a ono kdyz uz tam mas seminka nebo rostlynky tak je to o nervi!! jinak mam dobry skusenosti z oplocovanim. plutek s malima okama, prodavaj to treba v OBI
pestoval sem venku "uspesne" ale prace mi krati cas a venku uz nejak nestiham. Tak sem se prestehoval domu
najskor si odmeraj PH tej pody kym do toho nieco budes sypat ale ja by som dal asi svoj mix substrat ta si budes isty ze ph je v tej miere ako ma byt a prti srnkam je to na haluz ked spravis plotik tak ked do toho brnkne srna sa zlakne a bud to obide alebo bude skakat jak sialena a a doskace ti cele policko s tym uz mam skusenosti takze to je na haluz ja by som na tvojom mieste urobil okolo kazdej raslinky taku ohradku alebo take neco ako pyramidu z troch kolikou a omotal to silonom mam to odskusane ...
dneska jedu pro hnůj, pak to zrejpám, hodim trochu vápna a poroste to snad dobře, co se týče králíků, tak asi podle rad, tam budu chodit chcát, hodim tam máslo, vlasy, a možná proužky alobalu, to by mohlo stačit ne ?
Původní příspěvek od M.a.a.x. jj sry, ale já už to pročítám 2h a dozvěděl jsem se, zatim jen, že na zvěř jsou účinné vlasy, kterých mám sám málo... a co dělat s kyselou lesní půdou, taky jsem se moc nedohledal, hlavně se jedná o stráň, takže i když do půdy přidám vápno, který stejnak působí spíše dlouhodobějc a kyselá voda bude stejkat, tak to vyjde skoro nastejno, minulej rok kytky přežili kyselou vodu, málo vápníku, troje škůdce, který jsem postupnym hledánim a radamy hubil a nakonec čorky ... tak snad tenhle rok to bude aspoň o trochu lepší
2 hodiny, pravíš? nu, tak takhle to vypadá po 3min.: