Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sewas all Grower's! Zajímám se docela dost o focení a chtěl bych se zeptat jaký máte fotoaparát???a ten kdo má nějaký sklon k focení upněte nějaké bestovky nebo pošlete link na nějaké fotky nebo Galerie!!
------------------------------------------------------------------
Já mám Konica-Minolta Dimage Z3
MOJE GALERIE:podivejte se jestli chcete!!! http://www.flickr.com/photos/22071540@N03/
Původní příspěvek od Phuuu ad kiwi zatim pouzivame kompakt nikon coolpix L5
nic moc ale fotit to umi
rad bych pozdeji canon powershot s5 is
Nikon Coolpix L5 je obyčejný Kompakt ale je lepší než moje Nokia N73 pamatuj nezáleží co máš za foťák!záleží na tom jak vidíš prostorově a jak dokážeš oběkty zahrnout do kompozice!!
vcera sem si koupil novej Canon sx100 is, neni to zas az takovej narez, ale lepsi nec co sem mel canon ixus 40.
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
fotím teď olympusem mju 780.
Není to žádný makroSatan,ale spokojenost je
fotil jsem EOSem,nemám však focení jako koníček,pro mě je již nyní důležitější kompaktnost,to však neznamená že neocením rozdíl.
Jako kluk jsem fotil na zenitech,u plných manuálů jsem zůstal do 25ti let....dnes bych to asi neuměl na prvou šupu
zdarec,
fotím Nikonem D50 se sklama Nikkor 18 - 55 a Sigma 105/2.8 DG macro. Pomalu pokukuju po těle D200. Pár fotek mám v galérce. Jináč jak bude čas, tak sem něco upnu..
Původní příspěvek od Phuuu ad kiwi v tom mas sice pravdu ale preci maly rozdil tam bude
napr. v technickych parametrech
ps:doplnuji o starsi fota
No spíš než v technických parametrech bych řekl že je to o té kompozici a prostorovém vidění!!!a samozřejmně o nastavení Clony a a Času uzávěrky!->Expozičním času!kdo tady má z vás EOS nebo aspon nějakého UltraZooma tak určitě ví že Režim "P" podobný automatice skoro vždycky vypočítá čas i clonu jak to má být a když náhodou ne tak Přepneš na "M" Manual! a nastavíš si čas i clonu manuálně!já být vama tak se na kompakt uplně vybodnu a koupím aspoň ultrazoom protože určitě nechcete aby ste dojeli z dovolené a všechny snímky buďto přepálené nebo tmavé!!jak to u většiny lidí bývá!!
A jestli si chcete koupit foťák ta doporučuju www.oehling.cz
a jestli někdo rád fotí tak nech zajde na www.rammania.comse tam zaregistrujte a přispívejte jestli chcete! rádi vás přivítáme mezi námi fotografy!
Jak píše Pittbull - focení není o technice, ale o "tom" co za tou technikou stojí, respektive kdo se dívá do hledáčku. Sebelepší technika Vám dobrý snímek neudělá, leda Vám to usnadní - viz fotografie zvířat ve volné přírodě, což je na techniku (respektive co týče pořizovacích nákladů) jedno z nejnáročnějších témat. Ale tohle je například oblast, kde ultrazoom neobstojí a ani obstát nemůže.
myslím že ultrazoomy podceňuješ!!jako já vím že zrcadlo je bestovní ale že se s UZ-Ultra Zoomem špatně fotí zvěř tak to bych neřekl!ale jinak máš taky pěkné fotky!jo a tady máš odemně tu špatně vyfocenou zvěř z mojí Minolty Z3
Pittbull - já jsem neřekl, že je to nemožný, ale kdyby byl v pohybu, tak se obávám, že nemáš šanci. Je to výřez nebo zmenšený originál? Nicméně si myslím, že jsi měl štěstí, že Ti takto zapózoval
Ale jak jsem řekl - UZ je dobrý kompromis pro toho komu nestačí rozsah, titěrná velikost a ovládání u kompaktu a zároveň nemá peníze, nebo sebou nechce tahat těžkou zrcadlovku s x objektivy. UZ za cenu některých kompromisů v jistém ohledu DSLR předčí, to nepopírám.