Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Přípravka pro nováčky » Základní tipy pro začátečníky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 258 

Palec nahoru Příspěvek č. 1

Jak to dělá butch, nebo náhodné pěstitelské tipy od náhodných pěstitelů,by se hodilo do názvu , je zde pár tipů ale nutně nemusi bejt vše stoprocentní použivejte hlavně rozum a koukejte se na datumy přispevků , díky Hlava



Já osobně pěstuji v hlíně a svítím na kytky dvěma 400W sodíkovkami a z toho budu vycházet v dalších odstavcích. Větrám 1větrákem do trubky a 1velkym na ochlazování vzduchu. Místnost o velikosti d-180cm š-120cm + d-180 š-120
Na každé straně začínám tak s 12 kytkama – vždycky jich tam dám víc kuli samcům – z 24 kytek mi teď zbylo 16.
A teď k samotnému pěstování jak to dělám já:
0) Místnost na pěstování: Může to být cokoli od místnosti, skříně či vyřazené lednice(tu používá jeden kámoš) nejlépe se stěnami oblepenými alobalem či něčím jiným co odráží světlo. Podle velikosti místnosti si musíš rozmyslet kolik se tam vejde kytek kolik budeš potřebovat lamp na svícení, jaký větrání atd.
1a) Získání semínek: Semínka si buď obstarám od známých, a nebo si je kupuji od seeds bank – je to lepší, jsou kvalitnější a víš co za odrůdu si kupuješ – a tak si vybereš takovou která ti vyhovuje. Ideální jsou semínka která mívají žlutohnědou až hnědou či šedou lesklou barvu. Zelená nebo bílá jsou nedozrálá.
1b) Naklíčení semínek: Do misky dám 3 vrstvy toaletního papíru – navlhčeného, na to dám semínka a na to další 2 vrstvy toaleťáku. A to všechno znovu navlhčím. Musí to být dobře navlhčené – ale zase to nesmí plavat. Každý den to znovu navlhčím – zde také záleží na teplotě ta je ideální tak kolem 22-27stupňů a je samozřejmostí že tyto semínka udržuji v temnotě. Některá semena vyklíčí do 24-48 hodin, zatímco jiná za několik dnů nebo dokonce za týden. Semínka, která vyklíčí jako první, jsou obvykle nejlepší a nejsilnější.
2a) Předsazení semínek: Po vyklíčení je dobré semínka nejprve předpěstovat než je zasadíme do velkého květináče. K tomu se ideálně hodí předsazovací rašelinové květináčky (kulaté,čtvercové)jelikož se po daní do velkého květináče rozloží a kořínky rostliny jim prorostou. Tím neutrpí rostlina šok z přesazování.
Takže květináček naplníme hlínou viz bod 3 semínko do něj vložíme klíčkem nahoru a zasypeme tak 3-4cm hlíny.Pak zalijeme – rozhodně nedoporučuji na to vylít kýbl vody – zalíváme opatrně aby půda moc neslehla. Klidně můžeme dát květináček do misky a do té nalít vodu – ten si jí natáhne a dodá jí semínku.
Květináček dáme ihned pod světlo a svítíme 18hod světlo/6hod tma (někdo doporučuje svícení v začátku 24hod denně – já si myslím že je to zbytečné). Pokuď používáme sodíkovku tak udržujeme odstup od květináčků alespoň 30cm, u zářivky stačí pár cm.
Až kytka vyleze z půdy a vyroste pár cm je možné jí přesadit do velkého květináče. To je tak kolem dvou týdnů po zasazení do malých květináčků.
2b) Půda: Použij nejlepší půdu, kterou můžeš získat. Šetření na půdě se nevyplatí. Půda kterou použiješ by měla mít tyto vlastnosti pro nejlepší možné výsledky: Měla by dobře sát vodu. To jest, měla by obsahovat trochu písku a také nějaký perlit. PH by měla být mezi 5.5 a 7.5, Vysoká kyselost v půdě způsobí, že budou převládat samci,což není to co potřebujeme. Půda by měla také obsahovat humus pro zadržování vlhkosti a živin.
Složení substrátu: Biohumus, Perlit a nějaká lepší zem to smíchat dohromady.
2c) Přesazení do velkého květináče: - Nádoby:
Potom co jsi si připravil půdu, budeš muset sehnat nějaký druh nádoby na rostliny. Velikost květináče má velký díl na rychlosti vzrůstu a vlastnosti rostliny. Rozhodně bys neměl plánovat přesazování kytky víc jak jednou, protože proces přesazování může a nemusí být šok pro kytku a tím se vzrůst zpomalí nebo se dokonce na krátkou chvíli zastaví . Marihuana nemá ráda, když jsou její kořeny omezovány nebo když mají málo prostoru, tak se vždy ujistit, že nádoba kterou použiješ bude dost hluboká pro kořenový systém rostliny. To jsou obecná pravidla mám vyzkoušeno že i v 4litrovém květináči vypěstuješ dobrou kytku tak jako v 10litrovém. Ale jestli máš prostor a možnosti pořiď si radši větší květináč. Nezapomeň že musí mít dole drenážní dírky aby odváděli přebytečnou vodu – jinak můžou začít kořeny hnít.
Takže květináč naplníme hlínou v složení uvedeném v bodu 2b a do něj vložíme předsazovací květináček s kytkou a ten zasypeme a okamžitě zalijeme – stačí zalít malí květináček a okolo něj nemusíme zalívat celí velký květináč.
4)Zalévání: Tak aby půda byla vlhká, ale nesmí být bahnitá.Malé rostliny zaléváme denně, větší po 3-4 dnech. Před sklizní se může zalévání omezit, teoreticky se zvýší produkce pryskyřice a tím i THC. Vše samozřejmě záleží na velikosti kytky a teplotě v místnosti. Já zalívám ob den.
Je dobré také nechat vodu odstát tak alepoň 24hod aby se mohl chlor vypařit, pokud vodu necháte stát v otevřené nádobě. Z odstáté vody máme i další užitek: ohřeje se na pokojovou teplotu a tím rostlinu nevystavíme šoku, který by mohla nastat při zalití studenou vodou. Doporučuji vždy používat k zalití vodu nejlépe o pokojové teplotě. Může být i trochu vlažná.
5)Hnojení: Na Marihuaně mladší jak 3 týdny hrozí spálení. S hnojením je vždycky lepší začínat v menších dávkách a postupně přidávat. Já doporučuji hnojiva co sem vyzkoušel a to Wuxal Super a Kristalon start – tyto dvě na růst a potom na květ Kristalon plod a květ a k hnojivo B‘cuzz (dvojsložkové – 500Kč) ty ostatní zde vypsané koupíte do 100Kč v každém větším shopu s potřebami pro zahrádku (Obi,Bauhaus atd.). Pokud máte víc peněz pak je asi lepší koupit hnojivo B‘cuzz – jak na růst tak na květ. Jak budou kytky růst můžete je hnojit víc a víc – ale vždy dejte pozor na to aby jste je nespálily.
Taky doporučuji hnojit až když světlo zhasíná (5-10min než zhasne) lépe se pak hnojivo vstřebává, nehledě na to že asi není dobré to pohnojit když na to bude ještě například 6hod pálit sodíkovka.
A na závěr k hnojení: varuji před hnojením kytky tak 2-3 týdny těsně před sklizní pokud nechcete hulit hnojivo a aby jste při každém natáhnutí cítily chuť hnojiva.
6)Větrání: Je dobré místnost kde pěstujete větrat. Já používám malí větrák do trubky k odsávání z místnosti a velký klasický který tak 15-25 krát za den točí vzduch v místnosti a ochlazuje ho. S tím je spojená teplota která by mělo v době kdy svítíme být tak mezi 22-27 a v období tmy tak do 20stupnů – rozhodně ne méně.
7) CO2: Kytka potřebuje k životu Co2 – čím víc tím lépe. Já to řeším tak že vezmu klasický hasící přístroj Co2 a foukám ho rostlinám většinou každý den na listy třeba 1-2minuty. V období květu tuto dobu prodlužuji třeba na 3-4minuty. Je samozřejmostí že jim Co2 foukám až když se světlo v místnosti vypne to platí též o větrácích. Pokud nemáte hasící přístroj tak máte jiné varianty jako kvasnice atd. Dodávat uměle C02 není nutnost, ale kytky po něm rostou mnohem lépe.
8) Zaštipování: Zaštipování nemusí být vždy nutné, vše záleží na modelu který pěstujete. U některých se doporučuje zaštipovat u jiných nikoliv.
Na druhou stranu, když ti přijde, že je kytka moc vysoká a tenká na věk tak tří tejdnů, pak potřebuje zaštípnout, aby z ní vyrostla pěkná listnatá kytka. K zaštípnutí stačí, když odřežeš vrcholek hned nad místem, kde se stýkají dvě protilehlé větvičky. K rovnému a čistému řezu použij žiletku. Vrcholek pak můžeš dát do nějakého kořenového aktivátoru a až se objeví kořínky tak ho zasadíš a máš identickou rostlinu – klon.
Techniku a princip klonování najdeš na úvodní straně growru kde je vše vyčerpávajícím způsobem popsáno.
9) Období květu: Tak po 2měsících růstu a svícení 18světlo/6tma se světlo přepne na 12/12 což u kytky vyvolá růst palic. To kdy přepnout na květ si každý určuje sám – odvíjí se to i od modelu který pěstuje, jak je kytka velká atd., ale obecně se říká, že čím starší kytka než jde na květ tím lépe.
Po přepnutí na květ se do 5-8 týdnů můžeme těšit na sklizeň. Musíme upravit pár věcí oproti období růstu a to: hnojení – začneme hnojit hnojivem na květ např. Kristalonem plod a květ či B!cuzzem na květ.
Za další bych nedoporučoval jakkoli narušovat 12hodinovou tmu u rostlin – jako že se na ně budu chodit dívat – prý to zpomaluje růst palic.
Další někdo doporučuje dopřávat rostlinám míň světla víc tmy např. 10světlo/14tma – tím pouze docílíte urychlení úrody ne však kvality a počtu palic – ty potřebují určité světlo těch 12hod aby se vytvořily.
10)Sklizeň
Sklízíme v době kdy je většina vlásků hnědá (alespoň 80%).
Utrhněte kytku, ostříhejte všechny listy (schovejte například na mlíko), a pak jí zavěste palicemi směrem dolů do místnosti kde je nejlépe tma a tak kolem 15-18stpnů, než kytky uschnou-7-10dní. Po uschnutí dáme palice do sklenic a vzduchotěsně uzavřeme a uložíme je na tmavé chladné místo – nejlépe mrazák. Ten je na to ideální.




[Edited by Butch on 24-04-2001 at 10:22 PM]

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 17-03-2001 v 09:23 AM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Palec nahoru Pěkný Příspěvek č. 2

Dobře, že zmiňuješ to narušování 12 hodinového cyklu tmy. V praxi je opravdu mnohem důležitější dodržet 12/12, než 18/6. Když ti při 18/6 vypnou proud, celkem nic se nestane, protože kytkám vždy několik dní trvá, než přejdou na květ - to by musel být opravdu dlouhý výpadek. U 12/12 je to horší - i trocha světla, které prosvítá škvírami ve zdi, je může odradit od přepnutí na kvetení. Pokud kytka kvete několik týdnů, už by to nemělo vadit.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 18-03-2001 v 13:10 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 258 

Palec nahoru Příspěvek č. 3

Abych se přiznal tak sem semínka nikdy nedával klíčit do vody, ale normálně do misky jsem dal toaleták na ten semínka a zase na ně toaleták a to zvlhčil (tu vlhkost je nutno pořád udržovat-radši více než mín) a vždy mi to krásně fungovalo semínka neplesnivěla ani nedělala nic jiného - takže já nemám důvod proč skoušet něco jiného. Ale každý má tu svojí metodu a té se drží.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 14-04-2001 v 15:32 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 258 

Palec nahoru Příspěvek č. 4

Dík, jsem rád když to někomu trochu pomůže, ale stejně až si to sám odskoušíš tak najdeš co je pro tebe nejlepší - takže vzůru do bádaní - jelikož pěstování je samo o sobě věda.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 18-06-2001 v 20:46 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ropak
Stálý Člen

Karma uživatele Ropak - 80% PěstitelskáKarma uživatele Ropak - 80% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 39 

CHYBA Příspěvek č. 5

Máš tam chybu. Semínka se nedávaj do hlíny klíčkem nahoru, ale dolu. Ten klíček je kořen. Kytička by se zbytečně vysilovala...
Jinak díky za všechny začátečníky.

[Edited by Ropak on 19-06-2001 at 09:10 AM]

Old Post 19-06-2001 v 08:03 AM
Ropak je offline   Profil uživatele Ropak   Find more posts by Ropak   Foto galerie člena Ropak   Click here to Send Ropak a Private Message   Add Ropak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 258 

Palec nahoru Příspěvek č. 6

No hele abych ti pravdu řekl tak v tom pořád sám nemám uplně jasno. Mám odskoušeno že obě varianty fungujou ale hodně záleží na semíncích na jejich kvalitě.
Teď jsem například měl pár semínek co se mi kličkem nahoru nechytli tak sem druhou várku dával klíčkem dolu a chytli se skoro všechny.
Ale například celou minulou setbu jsem jel klíčkem nahoru.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 19-06-2001 v 20:37 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ropak
Stálý Člen

Karma uživatele Ropak - 80% PěstitelskáKarma uživatele Ropak - 80% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 39 

Klíčky Příspěvek č. 7

Rozhodně dolu. Je to kořen. To, že se Ti to daří oběma způsoby, je jenom proto, že ta kytka sama pozná, kde je dole a ten klíček ohne. Zbytečně se ale vysiluje, viz Tvoje větší neúspěšnost ve variantě klíček nahoru. Jakmile se klíček uhnízdí v hlíně, tak zvedne celý semínko, to pukne a objeví se děložní lístky.

No, už toho nechám, jsem jak učebnice přírodopisu.

Old Post 20-06-2001 v 07:43 AM
Ropak je offline   Profil uživatele Ropak   Find more posts by Ropak   Foto galerie člena Ropak   Click here to Send Ropak a Private Message   Add Ropak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 315 

Pohodička Klicek Příspěvek č. 8

Pridam sejeste ja

Klickem rozhodne dolu!!
Ptal sem se dedy zemedelce a URCITE DOLU.

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 06-07-2001 v 08:42 AM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 656  

Dotaz Nechapu.... Příspěvek č. 9

Moc pekny navod diky za nej. Nechapu ale proc CO2 pridavas na NOC? Kdyz ho kytky spotrebovavaj ve dne tj.za svetla?
Diky za odpoved..

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 09-07-2001 v 14:24 PM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 258 

Palec nahoru Příspěvek č. 10

Dělal jsem to ze začátku ¨mého pěstování teď už to nëdělám. Přijde mi jednoduší obejít se bez co2 a kytky tim očividně netrpí.
A ano kytky ho spotřebovávají přes den - máš jedničku s hvězdičkou.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 10-07-2001 v 00:30 AM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 656  

Obecné Hehe Příspěvek č. 11

Za jednicku dekuju, ale myslel jsem ze v tom je nejaka FINESA, proto sem se ptal....

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 10-07-2001 v 10:45 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grEEnHeAD
Stálý Člen

Karma uživatele grEEnHeAD - 0% PěstitelskáKarma uživatele grEEnHeAD - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 66 

Hlína kliceni Příspěvek č. 12

hele co se tyce toho kliceni, tak ja sem ze zacatku to daval do vaty... ale pak sem nekde cet,ze se to muze dat na 24hod do vody a pak rovnou do hliny.. sam sem to odzkousel a delam to tak,ale stim rozdilem,ze seminka necham vevode tak dlouho, dokud nevykoukne kus klicku ... pak to hodim do hliny (klickem na tu stranu jak mi to tam zrovna spadne ) a zasypu to hlinou... zadny problemy sem stim nemel...dycky z toho neco vyrostlo

..kazdopadne jak rika butch,zalezi na cloveku jak to dela. oba dva zpusoby sou ok

Old Post 10-07-2001 v 14:00 PM
grEEnHeAD je offline   Profil uživatele grEEnHeAD   Find more posts by grEEnHeAD   Foto galerie člena grEEnHeAD   Click here to Send grEEnHeAD a Private Message   Add grEEnHeAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 856 

co2? Příspěvek č. 13

Zaujala mne pasaz o CO2. Priznam se, ze jsem nikdy "neprihnojoval" ceoodvojkou. Ted mozna klesam ve vasich ocich, ale vzdy bylo co sklizet. Ale kdyz uz jsem zabloudil na toto tema, tak jak souvisi CO2 a kvasnice?

Old Post 11-07-2001 v 13:19 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 874 

CO2 Příspěvek č. 14

Asi nejlip je to podany tady, od Dr. Smokalota....<img src="/forum/images/smilies/wink.gif" border=0>

viridis <img src="http://www.sweb.cz/viridis/gin.gif" border=0>

Old Post 11-07-2001 v 13:52 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lopata
Stálý Člen

Karma uživatele Lopata - 54% PěstitelskáKarma uživatele Lopata - 54% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 84 

Příspěvek č. 15

Ahoj Butchy
Moc dobrej návod ten se mi zrovna hodí.
Ale chtěl sem se tě zeptat na to CO2.
Ty to postřikuješ hasícím přístrojem, ale nevijde tě to moc draho? Jeden=1kytka- stací?(respektivě kolik bych jich potřeboval na 5 kytek?)

díky a nazdar.

Old Post 21-07-2001 v 16:25 PM
Lopata je offline   Profil uživatele Lopata   Find more posts by Lopata   Foto galerie člena Lopata   Click here to Send Lopata a Private Message   Add Lopata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 258 

Palec nahoru Příspěvek č. 16

Teď už ho nepoužívám ale stačí jeden na pár kytek (já sem s nim stříkal tak na 20kytek) - náplň stojí 300Kč. Většinou mi na jednu úrodu vystačil. To bylo v době když jsem začínal teď to radši víc hnojim než se patlat s co2.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 21-07-2001 v 17:57 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9650580 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív