Radoslav
Uživatel
|
Zdravím tě tripe .
Zajímavý postup na odstranění bordelu. Taky jsem nad tím trochu laboroval, protože jsem přišel na to, že ten lihovej návod někdy nefunguje. To jsem si do té doby nemyslel a nechápal jsem, proč to někomu nejde při dodržení zásady 5min. Pak jsem přišel na tu pravou zásadu: velké množství. Nesmí se přešvihnout množství, které člověk dělá. Tím trochu padá zásada 5minut, protože při dodržení správného množství je možné louhovat 20-30 minut. V tvém případě to je hned jasný podle množství potřebného lihu, že jsi toho dělal příliš najednou. Jestli tu drť ještě máš tak ji znovu využij. Osvědčený pravidlo zní: pokud odpařujete na talíři, tak musíte připravit drť do přesnídávkové skleničky a množství ne větší jak za 2cm od dna. Na takové množství vám stačí cca 0,5dcl lihu. Z takovéhoto malého množství získáte kolem 0,5g haše, ale pokaždé prvotřídního, už se vám nestane, že by byl hnusnej. Dělal jsem i ze silnějšího lihu, asi 96% a ten mnohem víc rozpouštěl chlorofil, takže tekutina byla dost zelená a hašík poněkud tmavší, ale dalo se to. Neničí to totiž tolik ten chlorofil,ale tuk. Tuk plave na hladině a je přitahován stěnami talíře. Pokud je tuku málo, stihne se všechen usadit po boku talíře a do prostřed se vůbec nedostane. Zasáhne tak malý procento hašiše, že se nemusíte bát seškrábat uplně vše. Když se louhuje velké množství, tak i přes relativně krátkou dobu louhování se do roztoku dostane tak velké množství tuků, že se během odpařování nestihne usadit jen na stěny talíře, ale usadí se po celém dně a nebo nám hodně zasáhnou do pryskyřice.Takže rada na závěr: malé množství a víc talířků .
Pokud to není k pochopení, rád vysvětlím případné dotazy.
|
Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W
Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.
|