Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to normální.Spíš bych se bál o to chodit tam před přepnutím.Kytky zbytečně stresuješ a může se to projevit na pohlaví i na výnosu takže poroz na to.peace
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Tak to sem rád, že to není problém. Zalít ani víc nejdou - bublaj totiž v bubláku.
A ohledně toho kontrolování kytek před rozsvícením, když tam du potmě a svítím malou baterkou, bude jim to taky vadit?
Co nejhoršího se teoreticky může stát, když jim takhle naruším denní režim?
no nejlip nicim:-))) No ja treba svitil takovym tim zapalovacem se svetylkem, mel jsem zeleny:-))) A zeleny svetlo kytky odrazi. Tudiz by ho nemely tak registrovat. Ale opravdu nejlepsi je tam nelizt.
Monty.jack.
Mam to taky v bubláku a absolutně neni důvod tam před rosvícením lozit hele Vodu doplníš večer vše zkontroluješ před zhasnutim a těch 12h to přežije neboj.
Je lepší se na to občas mrknout, aby se ti nestalo to samý co mě, viz můj thread - lampa mi jela přes 20 dnů 24h/denně kvuli posranejm časovacím hodinám, takže teď nevím co s nima bude, snad to rozjedou a nasadí květ. A to už jsou prosím druhý zmrvený hodiny, první se mi vysraly u čerpadla a nebejt naddimenzovanýho odpadu, tak mám potopu.
Proč si to nepřepnul rovnou na 12/12 a zkracuješ to takhle postupně? Nevidím v tom smysl. Ta svěšenost je normální, dokud se ti za světla táhnou a jsou vzpřímený, tak to neřeš.