Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravicko. tak jsem pred 10 dny rozjel pokusne pareniste sestavajici se z pouziteho akvaria v nem klasicky baumax predpestovavaci kelimky co se samy rozpadnou az je soupnu do hliny a cely sem to prekryl pruhlednou potravinovou folii a dal na balkon. zatim to skvele funguje, ma to vsak jednu nevyhodu ze kdyz prsi tak ta voda (necekane) v tom akvarku zustane a musi se vylejt. ale jinak mi vyrostlo vsech 72 sazenic to je docela solidni vykon =)
Jiffy - to je idealna vec. My to volame kličiace tablety. Pouzivam to uz 3 roky a som s tym maximalne spokojny.
Rastlinka sa v tom uchyti a potom ju dam von.
jen mam dotaz - kdyz mi z jiffy zacne dole lezt koren, (coz bejva dost rychle), je to spatne kdyz je par dnu proste jen tak "volne" nez to nekam presadim?
jinak experiment s akvarkama uz sem ukoncil. vcera jsem to z nich vyndal a cast uz sem vysazel po okoli - sem zvedavej jestli ty kyti v tech parenistatkach nejak nezblbli =)))
Hele chlapi a zkoušeli jste si někdo dělat pařenišťátko z wobyčejené fólie a pár klacků ůplně jednoduchý a sazenice nebo řezany w tom jedou jako wo žiwot
Mam neco takoveho na balkone. Asi tak 1x1x1 m (moza o neco vetsi) tak ti jeste nevim co to s nema udela. Jen bych chtel vedet jestli je mam primo zalivat, nebo jestli staci jen nekolik lahvi s vodou ktera bude udrzovat dostatecnou vlhkost. Jak mile splasim nejaky dig. fotak tak dodam i foto jak to vypada