Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen mě zajímá jestli někdo z vás pravidelně kromě groweru sjíždí i mageo ?
Pokud nevíte o co jde, tak je to na podobný bázi jako grower-fórum, akorát o všem možnym a tu komunitu tvořej fakt výborný týpci.
ja tam jsem uz dlouho, hodne dlouho, ale po pravde...na groweru se me ted libi vice nez tam...uz to neni takove jake to byvalo, respektive je to o zvyku....
Uz navstevuju jen sve oblibene audity a tot vse...
uz jsem tam taky dlouho, ale uz to tam neni to co to byvalo, hodne spatnej lidi se tam vyrojilo (prudici)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
To je jedno z nejlepsich auditorii na Mageu, je tam strasna prdel. Nenechte se zmast nazvem je to tam samy "fetak" :-)))
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
mageo je starej gut diskuzak. hlavne f nekerejch odbornejch klubech je spousta chytrejch lidi
to ze je tam spousta debilu je dany i tim ze mageo je nejnavstevovanejsi dizkuzak. s growerem nesrovnatelnej.
a ze vetrelec se seanarcherem sou dva debilove, vedi na mageu snad uplne vsichni a jejich kydy nebere vezne uz nigdo. ja z nich mam jen srandu ))
cuz maestro
tak to jsem asi fakt divnej........nejsem asi taky zadnej svatousek,ale na tom auditku se temer nevyskytujou jine slova nez cur..., deb...,pic.., kun... a dalsi kterymi se tam castujou...(i kdyz je to mozna jen prdel:-) ),ale smysl mi nejak unika...
Ale fakt je ze chodit tam nemusim:-)) taze taky radeji zustanu u groweru...
Jak pise JFK: "vetrelec se seanarcherem sou dva debilove"
to je asi tak vse :-)
JFK: Zdarec, ja myslel ze jsi na Grower zanevrel ;-)
po tom co se jim to rozumne snazilo vysvetlit hned nekolik desitek lidi a to zpusobama vsemoznejma, sem dospel k nazoru, ze neni mozny aby byli tak uplne blby a ze celej jejich projev je asi sranda a tak k tomu pristupuju
tidle totiz nesnasej snad uplne vsechny lidi. staci se jim podivat do infa
PS: ten audit je zalozenej asi 2 roky a je v nem jen poslednich +/- 400 prispevku
Jo na mageo obcas zajdu je tam dost lidi co dokazou poradit hlavne v nekterejch odbornejch auditkach!!! Ja se treba zajimam o satelitni prijem a satelitni internet no a kdyz mam nejaky problem nebo naopak kdyz muzu poradit zajdu sem : http://www.mageo.cz/.chatroom/9960