Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno je to sice trošku divný, ale skutečnost je pravdou. Když měli markety o Vánocích veliký výběr tropického ovoce, tak maminka koupila mimojiné i lichi, mno nevím jak se to přesně píše, někde je uvedený lee-chee, mno je to celkem jedno. Asi všichni víme o co jde. Kdyžtak se to později někde vysvětlí.
Prostě a jenom jsem pecku z toho dal do hlíny, která byla sesypána z loňskýho předpěstu co nevyšel, jinak semena si nechávám nakličovat. Je to kaktusovej substrát. Mno a tak po pár dnech co jsem to zalil vylezly první lístečky. Na velikost pecky a vzrostlé rostlinky bylo sice něco divnýho, ale nějak jsem tomu nedával význam.
Mno a teď se na to koukám a asi po měsícu z hlíny leze druhej klíček. Mno haluz. Nevím jak jinak tomu říct, protože ta rostlinka pravděpodobně cannabisu tam nemá co dělat. Tak mi napište co nechat a co típnout.
Jméno mé je doktor slovo, kandidát vět váš děd vševěd. Vše co jste kdy chtěli vědět o hovně a báli jste se zeptat tady je odpověď...
Nějak nechápu, ale vidím tam jen vytáhlo cannabisu a zřejmě další rostlinku cannabisu, ale kde je to lichi je pro mne opravdu záhadou. Anebo jsem vůbec nepochopil oč v tomhle trýdu jde, což nevylučuju
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Původní příspěvek od guerilla Nějak nechápu, ale vidím tam jen vytáhlo cannabisu a zřejmě další rostlinku cannabisu, ale kde je to lichi je pro mne opravdu záhadou. Anebo jsem vůbec nepochopil oč v tomhle trýdu jde, což nevylučuju
Mno to je fakt. Ten klíček toho lichi je opravdu malinkatej. Vyklíčilo to až teď. Líp to půjde vidět na fotkách co se budu dávat. Ještě to tam pár dní nechám a to povyroste.
Jméno mé je doktor slovo, kandidát vět váš děd vševěd. Vše co jste kdy chtěli vědět o hovně a báli jste se zeptat tady je odpověď...