Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, taky už jsem tak sázel-dokonce ještě mezi větší stromy-vyrostly mi ale jenom tak dvoumetrový kyti.
Nevychytal jsem totiž díru nahoře ve stromech.
Jinak toto sázení ve volné přírodě beru jako nejpřijatelnější. Ale pozor!Hajný jsou svině!A ostatně lesní zvěřina též :-0
....Wolf!
Podle mě je to výborný misto pro pěstování.Já na mezi stromky pěstuju 3 roky a nestěžuju si.Světlo sem vyřešil po svém: podle velikosti políčka vyřežu kruh a větve okolních stromů. Dále pak vykopu díry a navozim písek a zem. V takovémto prostředí se dobře drží vlhkost, takže není třeba moc často zalévat.
Co myslíte těma stromkama? Lesní školku? To už se tu řešilo, ale já tam chci taky něco dát, i když kámoši mě od toho odrazujou, že tam přes léto lesníci chodí něco dělat. Nevíte?
Dneska sem byl dát první kytku ven. Našel sem jí nádherný místečko na jednom svahu kde sou stromky od 2 do 3 metrů. Je už vzrostlá tak doufám že sem jí nepotrhal kořínky. Brzo bych měl mít fotky z inkubátoru tak je pak dám do galérky....
Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money
Dneska sem se byl podívat jak se daří kitičkám v lese a ten obraz co sem viděl mi skoro vhnal slzi do očí.
Poslední dobou jen samá smůla. Všechny kitky pryč asi ňáký zvíře nebo něco takováho. Jen jedna ta největší tam zůstala ale byla vyrvaná zazamě tak to už asi nepřežije. Zkusim ještě najít ňáký lepší místečko pro těch mejch 10 kitiček co si teď předpěstovávám doma ale nevim jak to dopadne. Asi už budu vjernej jen bálkónu ve firmě....
Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money
TIME: líbí se mi tvuj postoj. A provšechny ostatní: uvědomte si, co způsobíte, když podříznente jeden takovel "bezvýznamnej" smrček kvuli jedný vaší kytce -
ten strom vyroste a bude tu spoustu let, a proč je dobrý, aby tu žil dalších třicet let místo vaší jedný kytky, kterou vyhulíte za měsíc, je snadn každýmu jasný!
člověk si mylsí, že lidi co hulí maj k přírodě spíš blíž než dál, ale jak koukam opak je pravdou
Já maximálně uříznu nějakou tu větev, ale jen když je to nutný a nemam z toho moc fajn pocit.
Tak to valím oči na tohle krutý téma.Už čtu přes patnáct minut a nejsem u konce a najednou jsem se během chvilky dozvěděl spoustu INFO o pěstování.
Souhlasím s INFECTIONem že řezat stromy kvůli kytkám
je @ ! ŠPATNÝ!@
Nevim proč hledat furt nějaky extrémy ,mezi nějaky stromy přece sazet nemusim.Vždyť stačí hledat...existuje spousta míst který se dají využít, stačí jen přemýšlet