Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau jsem tu nový člen a plánuji výstavbu skříně. Hlavně očekávám nejakou kritiku nebo nejaké rady na vylepšení! (nerad bych aby mi to hned druhej den pochcípalo) Takže ted už ke skříni:
Koukal jsem na ostatní mikro growy mno a cílem je tak neco kolem 7g na rostlinku. Jo a ktem usporkam pridam jeste jednu normalní červenou protože jak jsem brouzdal po groweru narazil jsem na červene usporky a rašilo mu to celkem good
No ja myslel že ty červený sou ty normální v baumaxu za 40kč 20-30w. Uplne taky ty obyčejný kolikrát je tam napsaná teplota světla 2300k. TY jsem myslel ze bych použil.
Původní příspěvek od Mikro.pěstitel No ja myslel že ty červený sou ty normální v baumaxu za 40kč 20-30w. Uplne taky ty obyčejný kolikrát je tam napsaná teplota světla 2300k. TY jsem myslel ze bych použil.
aha, ok, pak to kdztak promazu.
Jsem myslel ze myslis RED treba Nurtenlightky ci tak podobne
Mozna sem OT, ale jsem presvedcen, ze po prvnim pokusu budes chtit zvetsit wattaz, tak jesli do toho rovnou nevrazit malicko vic. Uvidis sam. Kazdopadne good luck
No tu jsem myslel že si koupim na vánoce. Ale pak jsem si vzpoměl jaro klepe na dveře a tak jsem se rozhodl pro usporky budou v mim boxu tři! ˇAle rozhodně se chystám si nejakou takovou příští zimu pořídit!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Čau tak sjem tu zpět s aktualizací! Skříňka je už skoro hotová akorát jí chybí dvířka. (zatim poistačí ručník)! Je vylepena bílim papírem je to jen dočastně. Mno a už tam roste jedna kytka a další tři semínka klíčí.
Hele rek bych ze to asi vadit bude jelikoz ve skrini mas jiny spektrum svetla....Nech ji tam v boxiku bude ji tam lip.Kdybys ji dal za okno tak bys ji akorad stresoval atd.........