Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Cheese + Pakistan Valley 2*18 W + 1*250W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Cheese + Pakistan Valley 2*18 W + 1*250W Příspěvek č. 1




Po pár více čiméně uspěšných pokusech o OUT jsem si říkal co by ne a pustil se do INDOORU.

Bydlím v RD tak jsem místo skříně zvolil, kotelnu. Stěny jsou polepené izolační reflexivní folií (všechno je dokumentované na fotkách ), odtah je pasivní tři otvory cca 25 cm do komína (jede to jak blbé). Odtah je asi 1,5 metru od samotného pěstebního prostoru.

OUTy jsem jel z řízku, tak jsem chtěl zkusit něco nového a v UK jsem koupil Feminized cheese http://www.cannabis-seeds.co.uk/pro...sed-cheese.html a Feminized Pakistan valley http://www.cannabis-seeds.co.uk/pro...feminised.html. Naklíčit jsem je nechal 3 dny v z vlhčeného toaleťáku na topení - vyklíčily všechny. Semínka jsou zasazene v sadbovacích květináčcích z nějakého kartonu nebo co to je, takže je posleze hodím přímo do větších květináčů. Sazel jsem je do mikrovlnkou sterilovaného substrátu od Agro CS - substrát na výsev a množení, na květ použiju roalty mix od plagronu. Klíčky už měly ,tak šup pěkně spodkem do substratu zvlhčit a jedem .

Osvětlení je pro fázi růstu 2 x LT 18 W Oceanic colour (viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...arva+%2BOceanic) ve stínitku indymade výroby v paticích BRILUX F-118A. Zavěšené na řetězech ,které jsou na moždinách ve stropu.
Světlo je asi 5-8 cm nad květináči. uvidíme co vyroste a co ne, nicméně z toho co bude pěkné vyselektím matky a zbytek hodím pod 250 W SON-T - HPS, která je ve stínitku bez cooltuby (díkec jaaty). Zatím pochopitelně nehnojím, ale po předchozích zkušenostech pojedu na fázi růstu krystalon start v kombinaci s hnojkou na kaktusy od agra a na květu plagron květ. Po celou dobu postřik Vermesfluidem - muškát.

Na zvhlčení se chystám koupit SPS 808 nebo SPS 818, má někdo zkušenosti?

Dále by mě zajímalo co kdo používá za teploměr s vlhkoměrem?

Díky za zájem a přečtení

Old Post 31-03-2008 v 17:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 2



indian83: Většina lidí, co sem tu tak viděl, používá ten samý, co mám na fotkách. Mám jej přišroubovaný zboku skříně a dovnitř mám jen zavedenou sondu, někteří ho mají celý vevnitř (i samotná "krabička" má v sobě jeden teploměr). Jedu s ním první kolo, zatím bez problémů. Je od firmy SOLID, dá se sehnat ve většině obchodech s elektronikou a cenově se pohybuje okolo 300 Kč

EDIT: Ten první obrázek sem nezpracovával já, takže tu vlCHkost budete muset přehlédnout

Naposledy upravil 31-03-2008 v 18:38 PM

Old Post 31-03-2008 v 18:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

Registrován: Jan 2008
Příspěvků: 303  

Re: Cheese + Pakistan Valley 2*18 W + 1*250W Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od indian83
Na zvhlčení se chystám koupit SPS 808 nebo SPS 818, má někdo zkušenosti


SPS 808 a SPS 818 je to samý akorát ta 818 má elegantnější design. Moje rada: vem tu, která bude levnější.

citace:
Dále by mě zajímalo co kdo používá za teploměr s vlhkoměrem?
Jakýkoliv analogový nebo lépe digitální vlhkoměr bude v klidu. Baumax to jistí.

Jinak máš to pěkný, až na ten kristalon, jel jsem z toho jeden out a nic moc. Na tvém místě bych raději zvolil něco jiného, třeba Plagron Alga Grow, což není zas tak finančně drahá záležitost. Z vlastních zkušeností (opět out) můžu vřele doporučit.

Tak ať to roste

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Old Post 31-03-2008 v 18:40 PM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 4

děkuju za konzultačku, oba dva zvlhčovače stojí stejně, tak pořídím ten co vypadá hezčeji takže tu 18tku a ten měřák taky nějak pořeším.

až budou první zelené lístečky tak postnu nějaké fotky. lets grow

Old Post 31-03-2008 v 20:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 5



Přináším fotky z 10.dne od zapnutí zářivek a došel jsem k zajímavému závěru - na menším tácku jsou kytičky, které byly zasazené do nesterilizované hlíny, stejně jako malý červený květináček ve větším truhlíku. A tyto rostlinky rostou jsou vitální a moc se mi líbí. Ostatních deset květináču bylo s hlínou, kterou jsem sterilizoval v mikrovlnce a jak je patrné z obrázků, tak vyrašily jenom dva semínka. Ještě to tam nechám z týden a když se nic nebude dít, tak květináče které ´nežijou´ umřu do popelnice . Na první fotce rostou 4 Cheese a 2Pakistan Valley a na druhé 1 Pakistán klíčí 1 Chesee už raší ze semínka za světlem...ale oba dva jsou moc malé a málo vitální (sterilizovaná hlína). A červený květináček s Pakistan Valley se má pěkně k životu. Zalívám pravidelně odstátou vodou s přídavkem Vermesfluidu.

Naposledy upravil 09-04-2008 v 14:26 PM

Old Post 09-04-2008 v 14:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Obecné 26.5.2008 růst Příspěvek č. 6




tak přináším fotky z 56 dne od zasazení, hnojím kristalonem start a hnojivem na kaktusy, kvítí jsou v 3 litrových květináčích. postřik je vermesfluid s vodou. kvítí roste krásně, ale semínka ,která byla ve sterilizované půdě vubec nevyklíčila....takže 10 kvítek v prdeli . příští týden se bude přesazovat do větších květináčů, vyselektím dvě matky zbytek pujde na květ.

let´s grow

1 foto - Pakistan valley
2 a 3 foto - Cheese

Naposledy upravil 26-05-2008 v 18:40 PM

Old Post 26-05-2008 v 13:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3897350 seconds with 31 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív