Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsme s klukama zkutili u kamose na baraku homebox. Jelikoz mame zkusenosti jen s outdoor pestovanim je to pro nas neco noveho.
Zatim jsou tam 4 kytky, seminka ze skanku od kamarada (indoory, nevykvetly mi venku, a vevnitr uz chciply a nesehnal nikoho s mistem pod lampou).
Takze 4 noname a jednoho zmrda uz jsem vytrhl, vypadal podezrele strasne se tahl byl tak 3X- 4X vetsi nez ostatni. Uz jsem je zastrihl coz nevim jestli jsem udelal dobre (asi brzo). Jinak na ceste jsou rizky.
Původní příspěvek od muscaria Tak na indoor jsou určitě lepší substráty než hlína.
jakej je mezitím rozdíl?
jestli to myslíš tak že substrát - z vobchodu, hlína - z venku, tak máš recht, ale zas takovej dobře uleželej kompostek...agro ať se jde vycpat
jináč tam dej rovnou řezy, semínka jsou fakt zdlouhavej a nejistej proces, věř mi, mám zkušenost
Mno, zatim vysly nejake seminka (jak rikas nejiste) proste bud a nebo ale dobryho skanciku. na rezy cekam ale budou co nevidet.
Flexa zabrala hodne mista (je tam kvuli prusvitu dovnitr i ven), mozna by nebylo od veci ji zkratit.
Lampu jsem uz dal niz, ale ty dve vetra jsou moc odfuk na ty mrnousky, veskera vlhkost odfucela ven, tak jsem vetra dal vyse, ale zvlhcovac dela divy, potreboval bych vyvysit jeste ty kvetinace, ale zatim rostou, zastrihl jsem je hodne brzo, tak uvidim co s tim bude. Nafotim pak detail.
Hlina Plagron Royal