Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau mam stul Gro Tank a není v něm vypousteci ventil.Muzete mi pleas poradit, kde ho koupit, jak ho tam dat, tak aby odtekl všechen zbylej zivnej roztok??? dikec.dival sem se v ruznych growshopech a nikde nic.
No vypousteci ventil NENI bezna soucast NFTcek. Ten si tam musis dobastlit nebo ten roztok vycerpat a vysat treba hadrou. Bo vylit.
No dival jsem se ze mas kdesi jeste jeden chytrej dred o metropech. Hele metropy jsou hnojky, postrikem Phytaminem klidne strikej. To jsou doplnkovy veci + nejaky fytohormony atd v Phytaku. To M. nemaji. No a kdybys pouzil hledani a treba napsal PMko lidem co jeli metropy tak by ti dozajista poradili. Toz zatim
Disaster:-) ..... dik za radu.......hledani pouzivam, bohuzel tady nic neni. jinak bych se neptal. ve vsech forech sem dal do vyhledavani metrop a nic moc mi to nenaslo.
jeste k tem ventilum, uz sem se dival, ze bych si to ubastlil, ale vsechny jsou reseny tak, ze nevypustim vsechen zivnej roztok. to me docela stve. vysusovat hadrou jak v praveku se mi nechce. chci proste otocit packu a at se to samo vypusti.musi existovat nejaky reseni ne?...gro tank drahej jako prase a takovou zakladni vec nedomysleli :-(
miroslav: co takle dát dovnitř čerpadlo a roztok vyčerpat? to tě nenapadlo? to je praxe která se běžně používá.. ještě jeden thread v tomhle stylu a začnou lítat TB.. když máš nějakej dotaz tak můžeš využít zeptejte se na cokoliv !!! a ne kvůli tomu zakládat thready jeden za druhym..
proč myslíš že je hledání na G takovej voser? kvůli duplicitám, stokrát opakovanejm..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od miroslavdobro jeste k tem ventilum, uz sem se dival, ze bych si to ubastlil, ale vsechny jsou reseny tak, ze nevypustim vsechen zivnej roztok. to me docela stve. vysusovat hadrou jak v praveku se mi nechce. chci proste otocit packu a at se to samo vypusti.musi existovat nejaky reseni ne?...gro tank drahej jako prase a takovou zakladni vec nedomysleli :-(
Zhulko lína stejně ho musíš po vypuštění ať už ventilem nebo čerpadlem pěkně vyčistit - naředit peroxid s vodou a pote desinfikace . Je velmí nutnáááá , takže hadr tě nemine jemine. Ať se daří v NFT je to nej.... systém . Mám dva kousky joooooo ametropy jedu taky .
Hele zase tak bych to s tou cistotou v tom NFTcku neprehanel, jasny ze je dulůezita, ale odsad pocad. Troska roztoku co tam zbyde je v poho. Taky sem jel NFTcko. Zase tak nej neni, ale neni to zlej system. Mejte se
vlatnil sem grotanky, ted sem si zbastlil multiduct a jednoduše řečeno , zbytek vody v rezevoáru minimalizuješ tim, že čerpadlo das do rohu nádrže a nadrž naklonis tak aby se zbyvajici voda držela v tomto rohu.
timto zpusobem si schopen vycucnout čerpadlem skoro vše, dejme tomu že tak deci - dve tam zustane. Což podle me je absoultne zanedbatelné množství které mužeš např. tim hadrem docucnout. podle me jestli tam zbyde deci a naleju tam 40litrů tak je deci kde? v rici!
pokud děláš pravidelné proplachy, problémů bych se nebál.
Naposledy upravil Syst3m_t3r0r 06-02-2008 v 20:15 PM
inifiniti: ses trosku blazen ne?po kazdym meneni roztoku to cistit? a jak to resi lidi co maji gro tan 1x1 m??? to jim jako pak ty kytky litaji, kdyz to tam neni???asi ne kaaaaaamo.zhulenec ses ty a festovni )))
No když myslíš . Jestli budu mít trošku času přidám foto jak lehce a jednoduše nadzvednu všechny kytky s celou části kde jsou kořeny . Nic složitého . tenhle systém použivali lidé už př.n.l. Ty voe zhulenej. jen si to chce trochu pohrát. Já beru pěstování jako koníček ne jako bussines. Tak nepouživej slova jako zhulka . Ještě něco ty tanky mám dva 424 a 100 tudiž i ten rozměr co tady opisuješ . Měj se a nemyj nic je to TVÁÁÁÁÁÁÁÁÁ volba .
ifiniti: tak to newim, ze slovo zhulka ma neco spolecnyho s prodavanim gunji.navic si me tak nazval ty, tak se prober.a uz vubec nevim, kde si dosel k tomu, ze ja gunju prodavam. ses trosku prehnanej typek, nezda se ti?
Myslim si, ze to co napsal Disaster
je uplne v klidu a nebudu to prehanet.
Disaster: Hele zase tak bych to s tou cistotou v tom NFTcku neprehanel, jasny ze je dulůezita, ale odsad pocad. Troska roztoku co tam zbyde je v poho. Taky sem jel NFTcko. Zase tak nej neni, ale neni to zlej system. Mejte se
Původní příspěvek od Infiniti Nebudem se tady přít . Je to Tvá volba .Tvůj názor . Od toho jsi se tady ptal aby Ti lidi odpověděli . Mám Tě úúúúúúplně v p...í . Chápeš