Host
Host
|
prvy grow 250w budha |
Příspěvek č. 1 |
Zdravim. Sem by som rad vyhodil popis nasho prveho pokusu nieco vypestovat (ked neratam par semien co som rozhadzal po lese a vsetky chcipli ) .
Mame 250w lampu, z hora odsava ventilator UFO 225 m3/hod, substrat Plagron grow mix a hnojiva Plagron start-up a Plagron Bloom (hnojenie sme asi kruto podcenili). Rizky boli od Kozzyho (diky), 10x budha. Cele nam to drzi pokope stary satnik co nam jedna pani darovala za odvoz, po dolnom obvode su navrtane diery na nasavanie vzduchu.
Rastova faza bola 17 dni, snazili seme sa kytky zastrihavat az na tri rizky ktore prvy tyzden nerastli skoro vobec, rozbehli sa az ked sme ich zakryli petkami, boli sme teda radi ze aspon ziju. Kvet trval 52 dni.. bohuzial, prvy tyzden kvetu sa objavili svilusky, par krat sme kytky osprchovali a postriekali (aj celu skrinu) Svilustopom, no a hned potom prisla druha rana - Vianoce. Museli sme ist vsetci domov takze rastlinky boli dva tyzdne bez hnojenia a len obcas zalievane.. zanechal som sice komplet navod na starostlivost, ale holka co nam chodila zalievat ho ocividne necitala.. po navrate boli svilusky zase medzi nami, listy zlte.. no nic moc..
Nakoniec z tych 10 kytiek bolo nejakych 77g hulenia, dufam ze teraz to uz bude lepsie.. planujeme niekedy buduci tyzden zacat dalsiu varku, tentokrat 18kytiek, a hlavne zodpovedne hnojenie a ziadne blbe Vianoce a nic podobne, tak by som bol vdacny za nejake komentare a rady co zlepsit (napada ma kupa zvlhcovacu ale v tejto financnej situacii bude zrejme znovu musiet stacit postrekovac ). Jo a co si myslite o dezinfekcii skrine SAVOm? Sviluskam by som sa uz radsej vyhol..
Naposledy upravil 04-02-2008 v 12:33 PM
|